Se håndball EM 2016 online – Dette er spennende!

Håndball Em 2016 onlineJeg har skrevet mange artikler om slikt tidligere og tenkte faktisk ikke at jeg skulle skrive en ny om det å se på håndball EM 2016 for menn online, men nå som det norske landslaget i håndball faktisk presterer langt utover det jeg og de fleste andre hadde forventet tenkte jeg at jeg kunne skrive en artikkel likevel!

 

Etter det innledende gruppespillet der Norge med litt flaks endte opp med 4 poeng som gruppevinner (etter at tapet mot Island ble strøket) var jeg blant de som trodde at kampen mot Polen ville vise det sanne bildet der Norge ville gå på et smelltap. Men, etter kampen skjønte jeg det at jeg tok galt, og at faktisk vikingene fra Norge ikke bare hadde flaks mot Kroatia, men at de faktisk er steintøffe og i stand til å slå hvem som helst. Og dermed blir det jo svært spennende å se hvordan det vil gå videre i håndball EM. I kveld skal de spille mot Makedonia og om Norge skulle klare å dra i land en seier i kveld også ser dette svært så lyst ut! Men, hvordan kan du se håndball EM kampene online?

Se håndball EM 2016 online

I norge er det Viasat som har rettighetene til å vise kampene, noe som betyr at du kan se dem på TV3 og Viasat 4. For å se på disse online krever det at du har et spesielt abonnement hos kanalen som du betaler for, men har du det, er alt i orden og det er bare å se på dem på tv3.no. Hvis du befinner deg i utlandet må du ha norsk IP adresse for at dette skal virke, men om du trenger det er løsningen å bruke tjenestene til HideMyAss.

25 januar, 18.30: Jeg har nettopp testet dette og det fungerer. Ser nå på Norge mot Makedonia på TV3 fra utlandet. Nedenfor ser du skjermbile!

Norge i håndball em 2016
Ser på håndball em online på nett fra utlandet på tv3

Om du ikke vil se kampene på TV3 kan du også se kampene på ehftv.com. Det er dog litt morsomt at du trenger norsk IP adresse for å se TV3 i utlandet, men for å se på ehftv.com krever det at du ikke har norsk IP adresse. Har du norsk IP adresse vil du nemlig ikke kunne se kampene live på denne siden, men om du har for eksempel østerrisk, fransk, ungarsk eller nederlandsk IP adresse vil du kunne se sendingene av alle håndball EM kamper live online på ehftv.com. Her trenger man ikke å betale noe for å se på. Om du er i Norge men vil bruke dette kan du igjen bruke HideMyAss for å endre til IP adresse til en tysk, fransk, østerrisk eller ungarsk og med en gang du har det kan du se alt gratis på ehftv.com.

Hvordan bruker jeg HideMyAss?
Hvis du ønsker å bruke HideMyAss er det bare å tegne abonnement hos dem (de har 30 dagers pengene tilbake garanti), laste ned programvaren deres og koble seg til server i den nasjonen der du ønsker IP adresse. Deretter er det bare å besøke enten TV3 sine nettsider eller ehftv.com for å se på håndball EM 2016 online!
Dette fungerer også på nettbrett og på mobiltelefon. Last ned HideMyAss klienten til nettbrettet eller til din telefon. Tast inn ditt brukernavn og passord og koble deg til server i Norge. Last ned TV3 Play appen fra Google Play Store eller iStore og deretter kan du starte live strømmen i programmet!

Da håper jeg du er klar til å se på håndball i kveld også. Det er i allefall jeg og jeg gleder meg, og har troa på at dette faktisk kan gå veldig langt! Du verden hvor moro det hadde vært med Norge i eventuell semifinale og deretter finale?

Heia Norge!

Legg inn en kommentar