Hvordan se Fotball VM på NRK/TV2 Sumo i utlandet?

Tiden for fotball VM er kommet over oss på ny, og mens noen gruer seg til en måned er familiemedlemmer mister sine sosiale evner, gleder andre seg til å komme sammen foran TV skjermen til sosial TV titting.

Kanskje du derimot ikke har mulighet til å se kampene på TV-n, eller kanskje du befinner deg i utlandet, men du ønsker allikevel å se på fotball VM på norsk TV med norske kommentatorer fra der du befinner deg utenfor Norges landegrenser. Hva kan man gjøre da?

Se Fotball VM på norsk TV i utlandet

Som du kanskje vet er det en kombinasjon av NRK og TV2 som sender kampene fra Fotball VM i 2018. Nedenfor kan du se et bilde som viser hvilke kanal som sender hvilke kamper. De hvite/mørkeblåe kampene vises av TV2 mens de lyseblå, røde, og lysegrønne kampene vises av NRK.

fotball VM nrk og tv2For å se NRK i utlandet er alt du trenger en norsk IP adresse. Prøver du å se NRK uten dette vil du få en feilmelding om at du ikke har rettigheter til å se på live strømmen til kanalen. Hos TV2 Sumo må du kjøpe deg retten til å se på sportssendinger, men selv et abonnement er ikke nok, også her kreves det at du har norsk IP adresse.

Fotball VM på norsk med VPN

For å få deg den norske IP adressen du trenger for å se på både NRK og TV2 i utlandet anbefaler jeg personlig bruken av IPVanish. De har drøssevis av IP adresser tilgjengelige i Norge, de har god hastighet på linjene sine og det et verktøy jeg selv har brukt i flere år når jeg er i behov for norsk IP adresse for å se på TV2 Sumo, NRK, eller se på Eurosportplayer i utlandet.

Besøk IPVanish sin webside, tegn et abonnement, last ned klienten og kobl deg til server i Norge. Du får da umiddelbart norsk IP adresse, og du er klar til å se på Fotball VM hos TV2 Sumo eller på NRK sine nettsider om rundt 6-7 minutter!

Ikke glem at du trenger abonnement hos TV2 Sumo for å se kampene der. Men, de har et knalltilbud i noen dager til som gir deg abonnement for 2 måneder til 99 NOK, og da får du i tillegg adgang til CMore med masse filmer og snacks. God del!
Snart klart for avspark i fotball VM. Sendinga er i gang på NRK!
Snart klart for avspark i fotball VM. Sendinga er i gang på NRK!

Lykke til og kos deg med mange herlige fotball kamper foran skjermen i den neste måneden!

3 Comments

Legg inn en kommentar