Hvordan kjøpe Bitconnect (BCC) for deg som ikke kan noe om det hele?

Skrevet av: | 7. august 2017

Jeg har lest og hørt mye om Bitcoin, Ethereum, Ripple og andre lignende krypto-valutaer i lang tid. Men, jeg har bare hørt om det, uten å gjøre noe. Nylig tenkte jeg at jeg skulle kjøpe litt Bitconnect, men det var ikke så lett som jeg trodde.

Prisen for en helt vanlig Bitcoin (BTC) er nå godt over 3000 USD, mens Bitcoin Cash (BCH) prisen nå ligger på rundt 400 USD. Bitconnect (BCC) derimot ligger på rundt 80 USD. Det er en stor forskjell. Nå er det stor spekulasjon rundt både Bitcoin Cash og Bitconnect, og hvorvidt disse kommer til å overleve, og hvorvidt de vil gå opp i verdi eller ikke. Jeg tenkte uansett at jeg ville kjøpe meg noen BCC-er, slik at jeg har dem i tilfelle prisen skulle gå opp. Det er jo ingen tvil at det hadde vært moro å eie en god del slike i så tilfelle. Kommer prisen til å gå opp? Vet ikke helt! Første gangen jeg så på dem var prisen 65 USD, mens den i dag er rundt 80 USD. Men, det er helt i startfasen, så hvor det hele kommer til å enda opp har jeg ingen formening om. Men, jeg ville i allefall kjøpe Bitconnect.

Jeg besøkte først bitconnect.co for å kjøpe der. Det eneste problemet var at jeg ikke kunne bruke kort eller lignende. Den eneste måten jeg kunne kjøpe Bitconnect på var ved å betale med Bitcoin. Men, jeg hadde jo ikke Bitcoin heller. Hva gjør man da?

Slik kjøpte jeg meg både Bitcoin (BTC) og Bitconnect (BCC)

Det jeg da gjorde, etter tips fra venner på Facebook, var å besøke Coinbase. Der kjøpte jeg meg litt Bitcoin. Det er viktig at du trenger ikke å kjøpe et helt tall av Bitcoin. Du kan enkelt og greit si at du vil bruke for eksempel 200 Euro på å kjøpe Bitcoin. Du kan betale med kort, eller ved bankoverføring. Betaler du med kort får du dine Bitcoin umiddelbart, og hvis det var alt du ønsket, er du nå ferdig.

Ønsker du derimot å kjøpe Bitconnect, må du trykke på Sell i ditt CoinBase panel. Der må du oppgi hvor du skal sende dine Bitcoin, og for å få den adressen må du besøke Bitconnect.co og på kontrollpanelet der velge Deposit Bitcoin. Du vil da se en lang adresse (kode). Kopier denne og lim den inn i feltet på CoinBase for adressen du skal sende pengene til.

Når pengene er sendt tar det cirka 5 minutter før du ser det på Bitconnect panelet at pengene er på vei. Videre tar det cirka 15 minutter til før du faktisk kan ta i bruk pengene. Når de har ankommet går du til BCC Exchange. Der velger du Buy/Sell BCC og skriver hvor mye BTC (Bitcoin) du vil veksle om til BCC (Bitconnect). Dette skjer umiddelbart, og du er nå eier av dine første Bitconnect.

Slik ser det ut når du skal få adressen som du bruker for å overføre Bitcoin fra CoinBase til Bitconnect.co

Slik ser det ut når du skal få adressen som du bruker for å overføre Bitcoin fra CoinBase til Bitconnect.co

Her er adressen jeg brukte for å overføre Bitcoin fra CoinBase til Bitconnect.co.

Her er adressen jeg brukte for å overføre Bitcoin fra CoinBase til Bitconnect.co.

Kommer Bitconnect til å bli en suksess?

Det har jeg ingen som helst peiling på, men nå som jeg eier cirka 4 BCC, så er jeg i allefall med på moroa om det skulle skje.

Hva tror du? Er det verdt å investere i Bitconnect? Har du gjort det?

 

Legg inn en kommentar