Hvordan kjøpe Bitconnect (BCC) for deg som ikke kan noe om det hele?

Skrevet av: | 7. august 2017

Jeg har lest og hørt mye om Bitcoin, Ethereum, Ripple og andre lignende krypto-valutaer i lang tid. Men, jeg har bare hørt om det, uten å gjøre noe. Nylig tenkte jeg at jeg skulle kjøpe litt Bitconnect, men det var ikke så lett som jeg trodde.

Prisen for en helt vanlig Bitcoin (BTC) er nå godt over 3000 USD, mens Bitcoin Cash (BCH) prisen nå ligger på rundt 400 USD.

17 januar, 2018: Glem Bitconnect – de har nylig «stengt», og selvom de kanskje vil eksistere som kryptovaluta, er det en kryptovaluta uten framtid. Kjøp deg annen spennende kryptovaluta i stedet.

Du kan lese mer om hvordan du enkelt kan kjøpe deg Bitcoin Cash, Bitcoin, Ethereum og Litecoin i denne artikkelen!

 

Legg inn en kommentar