Se fotball EM på nettet

Vil du se fotball EM på nettet? Det er veldig enkelt, og du kan se fotball EM både på norsk og engelsk TV i en fei. Enkle og greie instruksjoner!

Det klart enkleste som nordmann er helt klart å se fotball EM på norsk TV. Det kan du gjøre ved å besøke TV2Sumo og NRK sine nettsider. TV2 har vært så greie å sette ned prisene på abonnementene sine, noe som gjør at du for 59 NOK får tilgang til deres tjenester i en måned, mens NRK selvfølgelig er gratis.

Se fotball EM pa nettet
Jeg ser på fotball EM på nettet

Er du i utlandet er det veldig enkelt å få tilgang til NRK og TV2Sumo også i utlandet og alt du trenger er en norsk IP adresse som du enkelt kan få ved å bruke tjenestene til HideMyAss (som også har bra sommertilbud om dagen).

Hvis du har HideMyAss laster du bare ned deres applikasjon og kobler deg til server i Norge og vips er du klar til å se på fotball EM på nettet på NRK og TV2, også i utlandet. Merk at dette også fungerer om du har iPhone, iPad eller telefon eller nettbrett med Android system.

Du kan også bruke HideMyAss for å se på fotball EM på nettet på BBC og ITV i England. Da kobler du deg til server i England og vips har du engelsk IP adresse og du er klar til å se på fotball EM på engelsk TV på nettet, både fra Norge og fra andre nasjoner verden rundt.

Hele arrangementet startet 10 juni der Frankrike vant 2-1 over Romania. I skrivende stund leder Sveits 1-0 over Albania i kamp nummer to i mesterskapet, og det er utrolig mange godbiter i vente. Jeg gleder meg og tror det kommer til å bli en flott måned framover med utrolig mye god fotball å se på!

Har du spørsmål er det bare å skrive en kommentar!

 

Tags:

Legg inn en kommentar