Se Håndball EM 2018 på nettet (hvor og hvordan)!

Skrevet av: | 12. januar 2017

Da er det på ny dags for håndball EM! Det er alltid spennende når Norge spiller i håndball EM, både for menn og damer. Men, hvor og hvordan kan du se håndball EM 2018 på nettet?

Jeg har tidligere skrevet uttallige artikler om hvordan man kan se håndball EM på nettet og også om hvordan man kan se tidligere håndball VM på nettet. Nå gjentar jeg suksessen, for av en eller annen grunn er det alltid mange som er nysgjerrig på hvordan dette kan gjøres!

Nå er det altså tid for håndball EM for menn i Kroatia. Turneringen blir spilt mellom 12 januar og 28 januar, og forhåpentligvis blir Norge med i turneringen helt fram til enden. Norge overrasket de fleste da de spilte seg fram til semifinale i håndball EM i Polen i fjor i 2016 og med finaleplass i Frankrike i 2017. Kan de gjenta suksessen under håndball EM i i Kroatia i 2018?

Se håndball VM på nettet

Slik kan du se håndball EM 2018 på nettet

Se håndball EM på nettet!

Hvis du vil se på håndball EM på nettet kan de gjøres veldig enkelt. I Norge er det TV2 som har rettighetene til kampene, så det er bare å besøke TV2 Sumo for å se på kampene der. Du trenger selvfølgelig et abonnement hos TV2 Sumo for å se kampene, men har du det er det bare å sette i gang.

Befinner du deg derimot i utlandet er det ikke nødvendigvis så enkelt. Da trenger du nemlig også en norsk IP adresse som er er krav for deg som vil se TV2 Sumo i utlandet.

Det er veldig enkelt å få seg en slik IP adresse og jeg anbefaler rett og slett bare at du besøker HideMyAss sine nettsider for å få deg en norsk IP adresse umiddelbart. Når du har tegnet et abonnement hos dem laster du ned deres program og kobler deg til server i Norge, og du vil være klar til å se på håndball VM live på norsk TV på nettet umiddelbart.

Det er også mulig å se på masse kamper gratis på DKB i Tyskland. De viser cirka 75% av alle kamper og alt er gratis. Det eneste kravet er at du har en tysk IP adresse for å se på sendingene der. For å få det besøker du igjen HideMyAss sin nettside, kobler deg til en av deres servere i Tyskland og deretter besøker du DKB sine nettsider. Du vil da få tilgang til alle håndball kampene de viser gratis på nettet.

Heia Norge

Da gjenstår det bare å si heia Norge! Vi håper det blir mange tette kamper som ender med norske seire! Hva tror du? Kan Norge overraske oss på nytt med en ny bragd ala det de gjorde i Frankrike i fjor?

Legg inn en kommentar