Se Håndball EM 2018 for menn på nettet!

Da er det på ny dags for håndball EM for menn. Lurer du på hvor og hvordan kan du se håndball EM 2018 på nettet?

Jeg har tidligere skrevet uttallige artikler om hvordan man kan se håndball EM og også om hvordan man kan se tidligere håndball VM på nettet. Nå gjentar jeg suksessen, for av en eller annen grunn er det alltid mange som er nysgjerrig på hvordan dette kan gjøres!

Nå er det altså tid for håndball EM for menn og Norge er med som en av de store favorittene samme Frankrike.

Se håndball VM på nettet
Slik kan du se håndball EM 2018 på nettet

Se håndball EM på nettet!

Hvis du vil se på håndball EM på nettet kan de gjøres veldig enkelt. I Norge kan du se alt gratis på Viafree (www.viafree.no). Bor du i utlandet kan du se alt gratis på ehftv.com. Det er altså så enkelt. Hvis du vil se på Viafree i utlandet, altså utenfor Norge, trenger du norsk IP adresse, og det kan du få enkelt ved å følge instruksjonene i denne artikkelen.

Prøver du å se Viafree i utlandet, vil sendingen bare «gå rundt og rundt», men selve sendingen starter ikke. Har nettopp prøvd dette med HideMyAss, og det gjorde susen, og nedenfor kan du se et bilde av meg som ser Norge mot Serbia på Viafree i utlandet.

norge serbia

 

Heia Norge

Da gjenstår det bare å si heia Norge! Vi håper det blir mange tette kamper som ender med norske seire! Hva tror du? Kan Norge slå til å bli europamestre i håndball i 2018?

Legg inn en kommentar