Tanker om bizsugar.com

Få gode innkommende lenker med Bizsugar.com

Hvis du er en blogger eller en som jobber med SEO vet du garantert viktigheten av innkommende lenker. Har du en engelskspråklig blogg kan du få gode kvalitetslenker til din side som Google også setter pris på ved å sjekke ut Bizsugar.com. Og en fin ting, det er helt gratis!

Tanker om bizsugar.comHvis du besøker Bizsugar.com vil du raskt finne ut av dette er en portal som handler om følgende business og blogging. Det vil igjen si at om du har en blogg som på en eller annen måte berører disse temaene er dette en portal du vil kunne dra god nytte av. Når du er på plass er det bare å registrere seg og etter å ha registrert seg er det mulig å registrere artikler i databasen. Det er moderatorer som sjekker at lenken passer til Bizsugar sin profil, og når det er i orden publiseres lenken. Da er det fullt mulig å stemme på den og hvis en artikkel får totalt 16 stemmer blir den publisert slik at den blir synlig på forsiden til Bizsugar.com. Når man legger til en artikkel i systemet er det i utgangspunktet en no-follow lenke, som betyr at den ikke vil ha innflytelse på Google ranking og heller ikke øke din Page Rank. Men, hvis du får de 16 stemmene blir no-follow gjort om til do-follow, og vips har du en flott lenke til din artikkel og webside. Og la oss ikke glemme at Bizsugar.com er en Page Rank 6 side (per dags dato).

Din Bizsugar profil

La oss ikke glemme at når du registrer deg på Bizsugar.com er det viktig å oppdatere din profil. Legg til et ordentlig bilde og registrer dine blogger og sosiale profiler på din profil side. Hvis du for eksempel tar en titt på min Bizsugar profil kan du se at alle lenker til blogger og sosiale profiler er do-follow lenker (i motsetning til for eksempel YouTube). Flotte greier! Bare ved å registrere seg har ikke disse stor innflytelse, men når du er aktiv på siden, kommenterer, gir pluss poeng til andre artikler, legger til egne artikler kan denne sidens Page Rank gå opp, noe som igjen gjør at lenkene fra din profil til andre sider vil bli gull verdt.

Får du går i gang er det viktig å huske på å bygge nettverk. Hvis du ikke stemmer på andre er det lite sannsynlig at du får folk til å stemme på dine. Hvis du er passiv og kun legger til egne artikler vil du bli regna for å være litt kjip, og det er ikke et godt rykte å ta med seg på veien. Vær aktiv, kommenter og gi en tilbakemelding når noen kommenterer på dine artikler. Da blir ting straks artigere og hvem vet, kanskje de 16 stemmene du trenger for å få din artikkel publisert er rett rundt hjørne?

Personlig Bizsugar erfaring

Jeg har så langt lagt til 8 artikler og av disse er 4 blitt publisert. Det har ikke krevd for stor innsats fra min side, bare 10-15 minutter om dagen. Folka på Bizsugar er flinke til å kommentere, så det kan også føre til mange nye kommentarer på bloggartiklene du legger inn i systemet.

Nysjggerig? Prøv selv og gi gjerne lyd fra deg så jeg vet at du er på Bizsugar.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar