hva er organo gold

Hva er Organo Gold? Er det tull og tøys?

Har du hørt om Organo Gold på nettet eller kanskje fra en venn eller noen i familien? Har du hørt om sunn te og kaffe med soppen Lucidum Ganoderma som skal ha god effekt på deg? Er Organo Gold MLM? Er Organo Gold noe å være redd for?

Jeg tenkte bare å skrive denne artikkelen ettersom jeg for cirka et år tilbake hadde noen i familien som ble invitert på Organo Gold kaffetreff og etter litt om og men også gikk inn i systemet for å bli såkalt distributør. Nå ett år senere har jeg et godt utgangspunkt vil jeg si for å skrive denne artikkelen, så om du er interessert i Organo Gold og lurer på hva det er og om det er noe å satse på eller ikke, tror jeg du vil finne resten av innholdet i artikkelen interessant.

hva er organo gold

Hva er Organo Gold?

Organo Gold er et MLM system der man kan kjøpe produkter med Lucidum Ganoderma, den såkalte dronningen av sopp. Den har utrolig mange gode effekter, men er ikke på langt så kjent i Europa som i Asia. Hos Organo Gold har de så store produksjonsområder for denne soppen som de så senere bruker i te, kaffe og som kapsler som man kan kjøpe og nyte. Målet er at du ved å bytte den vanlige kaffen med Organo Gold kaffe eller den vanlige teen med Organo Gold te ikke bare får en svært god kopp te eller kaffe, men noe som også kan hjelpe din helse samtidig!

Det er tre måter du kan forholde deg til Organo Gold på.

  1. Du kan kjøpe produkter som vanlig kunde (retail customer) til full pris, som er svært dyrt.
    Hvis man ønsker dette er det bare å besøke Organo Gold sine nettsider og kjøpe de produktene du skulle være interessert i. Du kan lese mer om de forskjellige Organo Gold produktene i den følgende artikkelen som jeg skrev en gang.
  2. Du kan bli distributør som kjøper produktene til innkjøpspris og kan eventuelt selge videre.
    For en relativt lav sum kan du bli distributør og på den måten får du tilgang til Organo Gold sine produkter til «innkjøpspris.» Kjøper du mer enn 4 bokser med te eller kaffe totalt lønner det seg å bli distributør sammenlignet med det å kjøpe til fullpris. Her kan du også selge videre til andre og tjene på fortjenesten, men om du planlegger å drikke Organo Gold produkter regelmessig lønner deg seg å bli distributør uansett.
  3. Distributør samtidig som du bygger nettverk.
    Du kan velge å bli med ikke bare som distributør, men hvis du også kjøper en startpakke som inneholder mye te og kaffe kan du bygge et nettverk der du inspirerer andre til å bli med. Når de blir med i systemet «under deg» vil du siden tjene på deres salg og nettverket deres videre. Dette er en vanskelig jobb og krever mye for at du skal kunne tjene på denne måten, ettersom du har to «bein» i systemet og det må være bevegelse på begge beina (altså minimum to mennesker under deg som faktisk er aktive og handler regelmessig), samtidig som det også stilles krav til at du selv månedlig er aktiv og handler for at du skal kunne tjene på nettverket du har bygget under deg.

Dette er altså de tre variantene av forhold du kan ha til Organo Gold. Noen vil så spørre om det hele er tull og tøys?

Er Organo Gold tull og tøys?

På det er midt svar basert på det jeg har sett og prøvd selv definitivt nei! Som jeg har beskrevet ovenfor er det tre forskjellige forhold du kan ha til Organo Gold og det er ingen hemmelighet rundt det. Du får det du betaler for og du tjener det du skal tjene. Det er vanskelig å tjene så vær forberedt på det. Men, begynner det først å rulle er det mulig, men du er advart. Mange som skriver blogginnlegg om at Organo Gold er scam og lignende klager på det at de tar pengene dine og selger til blodpris. Vel, det er ingen hemmelighet at det krever masse arbeid for å få det til å lykkes og prisene ser du på forhånd, så det er opp til alle og enhver om de ønsker å prøve seg eller ikke.

Organo Gold erfaringer

Etter å ha levd nært på folk som har vært med i Organo Gold og drukket produktene i ett år har jeg sett litt av hvert. Noen nedturer har jeg sett ettersom man ønsker å bygge ett nettverk og blir skuffet når folk ikke blir med, backer ut og lignende. Men, det viktigste er at jeg har sett at de som jeg kjenner godt har blitt utrolig begeistret for produktene og selv forteller at de har mer energi, bedre helse, håret gror fortere, huden blir vakrere, sover bedre om natta og noen de så har solgt videre til fikk i følge doktoren sin «mirakuløst» mye bedre blodtrykk enn på lang tid. Og den begeistringen for produktene er smittsom. Av den grunn ble jeg også med og gikk inn som distributør, ikke for å bygge ett enormt nettverk. Jeg er ikke MLM typen og kommer aldri til å ringe en telefon for å prøve å selge det her, men fordi jeg selv hadde lyst til å drikke Organo Gold te regelmessig. Det koster en god del penger, også som distributør (kan beregne cirka 10 kroner filteret), men ettersom supersoppen som er cirka 30% av tefilteret er svært sunn og god benytter jeg nå den i stedet for multivitamin og sånn, og er svært godt fornøyd med resultatet så langt.

Organo Gold konklusjon

Det er ingenting farlig med Organo Gold. Det er et MLM system, men du kan trygt handle produkter til deg selv uten å involvere deg direkte i MLM systemet i det hele tatt. Produktene er dyre, men er av høy kvalitet. Det er vanskelig å tjene penger, men er du aktiv og dyktig kan du tjene bra over tid, men det er ingen hemmelighet som sagt at det krever mye arbeid og en karismatisk karakter som er flink til å få folk til å følge etter.

Har du lyst til å lese mer om Organo Gold og produktene, er dette artikkelen du bør lese.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar