Sunn og økologisk kaffe og te

Sunn og organisk kaffeJeg er ikke noe stor kaffedrikker, men jeg er veldig glad i te. Og hvis noe i utgangspunktet er bra for helsa og samtidig smaker godt er det jo enda bedre. Og nettopp derfor har jeg fått sansen får noe som heter Organo Gold.

Organo Gold er egentlig noe jeg ikke har sansen for ettersom det er noe som minner svært mye om MLM, og kjøp av produktene kun kan kjøpes på denne måten. Så selvom jeg kanskje egentlig ikke er så glad is sånt, er jeg likevel veldig glad i produktene man kan få tak i hos dem. Målet deres er nemlig at vi skal bytte ut den vanlige kaffen vi drikker med sunnere kaffe. Og på samme måten kan du også bytte ut den vanlige teen med  en kopp full av økologisk og sunn te. Hva er det som gjør denne teen bedre og sunnere?

Hovedpoenget og fokuset til Organo Gold er at deres produkter inneholder Ganoderma lucidum, også kjent som Reishi. Dette er en sopp som nesten har mirakel status i Asia, mens den i Europa ikke er vel så kjent enda. Allikevel er det den mest brukte soppen innenfor medisin i verden i følger flere kilder. Hvis du leser på engelsk Wikipedia kan du blant annet lese om at soppen kan hjelpe til mot allergier, den kan hjelpe deg mot infeksjoner, den kan være med på å holde kreft borte, eventuelt anbefales den under kjemoterapi, den kan hjelpe deg med å gå ned i vekt og den har også mange andre effekter, men du kan lese mer om dette hos Wikipedia på lenken ovenfor.

Men, basert på dette er i allefall poenget at du kan bytte ut den daglige teen og kaffen med kaffe og te som har god effekt på kroppen, samtidig som den er laget med de beste råvarene tilgjengelig og helt økologisk.

Hva slags produkter kan man få tak i?

Det er mange produkter du kan få tak i, men her er oversikten over noen av de viktigste produktene du kan kjøpe som da altså både er økologiske og som inneholder Reishi soppen.

Svart organisk kaffeGourmet svart kaffe

Dette er den aller mest vanlige kaffen og den inneholder 5% av reishi-soppen. En pakke inneholder 30 poser. Merk at mange velger å bruke en pose til to kopper, i så tilfelle er en pakke nok til 60 kopper. Det kommer selvfølgelig ann på hvor sterk kaffe du vil drikke og hvor mye vann du bruker i koppen. Dette er kaffen som gir deg en perfekt start på dagen.

Full pris: 27 Euro
Distributør pris: 18 Euro

Gourmet mokka kaffe

Gourmet mokkaDette er godbiten for deg som ønsker en kaffe med høy kvalitet kombinert med den beste kakaoen. Det blir nesten som et høydepunkt på dagen, eller en god dessert, når du drikker denne, og samtidig sitter du med en følelse av at det er bra for helsa samtidig. Igjen er alt organisk og tilberedt på best mulig måte. I en slik boks er det 15 poser.

Full pris: 31,50 Euro
Distributør pris: 21 Euro

Gourmet kaffe latte

Kaffe Latte organiskLiker du en god kaffe latte? Hvorfor ikke drikke en kaffe latte laget av den beste organiske kaffen og som også inneholder urtenes konge, ganoderma lucidum. På den måten blir det ikke bare godt, men også sunnt. Det er selvfølgelig arabica bønner som brukes ikke bare til kaffe latte, men også til de andre kaffeproduktene, så kun det beste er godt nok!

Full pris: 27 Euro
Distributør pris: 18 Euro

Gourmet varm sjokolade (Kakao)

Organisk varm sjokoladeHva er vel bedre enn en kopp med kakao på en kald vinterdag? Med denne varme sjokoladen får du en skikkelig god og varm følelse i kroppen, og samtidig er det igjen sånn at det at du vet at den inneholder noe som er bra for kroppen samtidig gjør at den smaker enda bedre. En slik eske inneholder 15 poser og det betyr 15 magiske stunder med dette produkter. Ønsker du å gi barna noe litt sunnere enn Nesquick eller annen kakao er dette løsningen!

Full pris: 33 Euro
Distributør pris: 21 Euro

Organisk grønn te

Organisk grønn teHer begynner jeg å kose meg mer ettersom jeg er en stor tedrikker, og dette er en godbit. Mens kaffeproduktene kun inneholder 5% av reishi soppen, vidunderurten, inneholder denne teen hele 30%. Urten i seg selv er bitter, men dette legger man heldigvis ikke merke til mens man drikker denne teen, det smaker bare godt. En pakke inneholder 25 poser og man kan gjerne lage en stor kanne med te av et filter og drikke det utover dagen eller helle det på termosen og ta det med seg på tur!

Full pris: 33 Euro
Distributør pris: 22,50 Euro

Organisk svart te

Organisk svart te fra Organo GoldHvis jeg har måttet sprette ut tidlig av senga og trenger et lite kick så er det svart te som er løsningen! Mens jeg drikker grønn te helt natur er jeg veldig glad i å drikke svart te med honning i, eller kanskje en skje med bjørkesukker eller lignende. Uansett er dette noe som får øynene til å åpne seg og som gir håp for resten av dagen! En pakke inneholder 25 filter og også her er det 30% av lucidum ganoderma i teen.

Full pris: 33 Euro
Distributør pris: 22,50 Euro

Organisk rød te

sunn og organisk rød teDette er også en av mine favoritter og ikke bare smaker den godt, men rød te inneholder også en god del med C vitaminer og denne teen inneholder ikke bare 30% av lucidum ganoderma soppen, men også 10% av en sopptype som heter Cordyceps militaris. Godt er det i allefall og en av mine klare favoritter. Kan være moro å vite at den grønne teen ser relativt rød ut, mens den røde teen ser grønn ut!

Full pris: 33 Euro
Distributør pris: 22,50 Euro

Organisk iste

Svart iste organisk og godIste som vi drikke til vanlig er fullt av sukker og lignende, men her har du muligheten til å drikke din egen «hjemmelagde» iste som smaker fantastisk. Den inneholder organisk honning, lucidum ganoderma og også guarana fra Amazonas. En pakke med svart iste inneholder 20 poser og er bare å putte på glass eller flaske og blande med vann, og vips er du klar til å drikke… både sunnt og godt!

Full pris: 39 Euro
Distributør pris: 26 Euro

Kaffe- og tekapsler

Om du har en kaffemaskin og ønsker å bruke denne istedet finnes det også mulighet til å kjøpe forskjellige kaffetyper og tetyper til denne fra Organo Gold også. Som alltid inneholder disse også da lucidum ganoderma soppen og er laget etter samme strenge krav som alt annet, altså bare med organisk innhold!

Merk at merverdiaavgift vil bli lagt til på produktene når du skal betale. Grunnen til at det ikke er lagt til i utgangspunktet er at MVA på kaffe og te varierer stort i forskjellige nasjoner, så forskjellene er alt fra 0% i Irland til 27% i Ungarn, så dette legges til basert på nasjonen du bor i og får pakken sendt til!

Hvordan får jeg tak i disse produktene?

Nå gjenstår det bare å prøve disse produktene. Men, hvordan får du tak i disse organiske og sunne kaffe- og teproduktene som er beskrevet i denne artikkelen? Her er løsningen!

Først må du besøke Organo Gold sine sider. Der må du registrere deg og så kan du handle det du måtte ønske. Men, umiddelbart vil du få et svært viktig spørsmål. Ønsker du å kjøpe til full pris eller til distributør pris? For å bli godkjent distributør må du kjøpe en startpakke som koster 45 Euro, men har du den har du umiddelbart tilgang til distributør pris. Det betyr igjen at om du vil prøvesmake en 4-5 produkter så har du allerede spart inn startpakkeprisen på 45 Euro ved første bestilling. Og i startpakken får du også en del smaksprøver på forskjellige produkter. Eventuelt kan du bestille et produkt først, og om du liker det og ønsker å drikke på regelmessig basis registrerer du deg som distributør senere.

  1. Besøk Organo Gold sine websider.
  2. Hvis du ønsker å bare bestille produkter registrerer du deg som retail kunde. Om du ønsker å bli distributør registrerer du deg som dette. Merk at du ved distributør registrering må lese gjennom avtalen (i allefall scrolle deg gjennom) før du kan gå videre til neste skritt.
  3. Om du bare kjøper et vanlig produkt uten noen distributør avtale er det på neste side bare å bestille det du måtte ønske. Du oppgir deretter adresse og betaler, og du vil så få produktene i posten i løpet av ikke så lang tid! Om du derimot ønsker å bli distributør kan du lese videre.

Om du ønsker å handle til distributør pris, noe som selvfølgelig er klokt hvis du planlegger å handle flere ganger eller mange produkter med en gang, vil du komme deg videre til side der du kan handle produkter til distributør pris. Merk at du må inkludere startpakken til 45 Euro. Deretter vil du se tilbud om bronsje, sølv og gull pakker. Disse trenger du ikke å bestille, men om du selv skulle ønske å tjene penger på dette trenger du minimum en bronsjepakke. En slik pakke inneholder forskjellige produkter som du selv kan drikke eller selge videre eller dele ut til venner og kjente, og så kan du få dem til å drikke sunn og organisk kaffe og te også.

Men igjen, om alt du ønsker er å kjøpe til distributør pris glem disse pakkene!

Forskjellen mellom de tre pakkene er kommisjonsnivået du senere vil få hvis du sender flere andre personer inn i systemet og basert på deres kjøp av produkter. Men, disse krever også at du handler regelmessig for at du skal kunne få utbetalt kommisjon. Om du ønsker en mer detaljert inngang i hvordan dette fungerer anbefaler jeg denne artikkelen!

Da håper jeg at du ikke har sovnet mens du har lest igjennom denne artikkelen, men at du heller sitter og gleder deg til første bestilling av sunn og organisk te og kaffe blir levert på døren i løpet av relativt kort tid!

Har du kommentarer eller spørsmål er det selvfølgelig bare å skrive!

Legg inn en kommentar