Sendt fra min iPad Sendt fra min iPhone

Fjern signatur som sier «Sendt fra min iPad», «Sendt fra min iPhone»

Sendt fra min iPad Sendt fra min iPhoneBruker du iPad eller iPhone så har du kanskje lagt merke til at det er en signatur som automatisk legges til på slutten når du sender emailer som sier Sent from my iPhone eller Sent from my iPad, eller om du kjører med norsk system sier de Sendt fra min iPad eller Sendt fra min iPhone.

Har du lyst til å endre denne meldinga eller kanskje fjerne den? Dette er det du må gjøre!

For å fjerne eller endre iPad/iPhone signatur må du gjøre følgende

  1. Gå til Instillinger.
  2. Trykk på Mail, Kontakter, Kalender.
  3. Scroll ned til du finner Signatur
  4. Her kan du da enten slå den av eller bare trykke på den for å slette teksten eller skrive den om.

Så enkelt er det altså å fjerne meldingen om at meldingen er sendt via din iPad eller din iPhone. Det er utrolig mange som ikke engang tenker over dette, og jeg vet ikke hvor mange emailer jeg har mottatt der denne meldingen fortsatt står som signatur. Jeg oppfordrer deg til å gjøre det hele litt mer personlig, så skriv inn noe hyggelig, finn et fint sitat eller kanskje et bibelvers, og spre et smil og litt glede i stedet for den kjipe standard signaturen til Apple!

Hva synes du? Vil du bli kvitt standard signaturen i programmet K-9 Mail? Her er instruksjonene til hvordan du gjør det!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar