Amazon Cloud Drive

Hvilken sky lagrer du bilder, videoer og filer på? Her er mitt tips!

For en stund tilbake fant jeg ut at det ville være lurt å ha en sikkerhetskopi av bilder, videoer og lignende på et sted utenfor huset, bare i tilfelle noe skulle skje! Jeg begynte da å surfe rundt på nettet for å finne gode skytjenester, og etter å ha sett meg litt rundt endte jeg opp med Amazon.com sin tjeneste!

Det var flere grunner til at jeg valgte å gå for denne, og her skal jeg begrunne det hele litt! Ettersom vi tar masse bilder hjemme hadde vi cirka 300 GB faktisk med videoer og bilder som vi ønsker å lagre på et trygt sted, og dette er en sånn mengde som du ikke lenger får plassert hos gratistjenester. I tillegg er dette et nummer som øker kontinuerlig så det er også med på å hjelpe saken.Amazon Cloud Drive

Det finnes da selvfølgelig mange tjenester på nettet og svært mange av disse tar seg betalt per måned, og da gjerne med priser på mellom 5 og 10 Dollar i måneden, og de har ikke nødvendigvis ubegrenset mengde med lagringsplass tilgjengelig for disse summene.

Selv hadde jeg et Amazon Prime abonnement og med dette får jeg i utgangspunktet ubegrenset med lagringsplass for bilder og 5 GB for filmer og videoer, men ettersom det var for lite for meg valgte jeg å kjøpe dere skytjeneste som gir ubegrenset lagringsplass og som koster 59,99 Dollar i året. Du får først tre måneder gratis test og deretter betaler man en gang i året. De har også programvare for Windows og for telefoner og lignende som gjør at du enkelt kan laste opp, automatisk laste opp, samt ta en titt på alt som finnes i skytjenesten. Alt i alt er i allefall  jeg fornøyd både med prisen og produktet. Det eneste er at jeg det tar litt tid å laste opp tusenvis av filer så det bør du ha med i beregningen når du først overfører alt du har til skyen, men når du først har alt der går det senere svært smidig å automatisk laste opp bilder og filer både fra telefoner og fra datamaskin!

Har du noen erfaringer med andre skytjenester? Har du en skytjeneste du vil anbefale? Skriv gjerne en kommentar for å dele dine erfaringer!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar