Netflix fyret pa peisen

Netflix har fyret på peisen!

For mange er peisen en viktig del av julestemninga og nettopp derfor har Netflix får jul tent opp i peisen i alle Netflix-regioner. Med andre ord kan du nå uansett hvilken Netflix region du ser på få med deg litt peiskos med knitring. Alt du trenger er å leite etter Fireplace i Netflix og så starter du filmen!

Det er jo så enkelt at det nesten er for dumt, men når du starter kan du se på en film i over en time som viser en ekte peis med ekte ild og med knitring inkluder. Det finnes forskjellige varianter, så om du vil kan videoen også inneholde julemusikk, men om du vil ha det mer autentisk ettersom de færreste peiser spiller julemusikk kan du heller velge varianten uten musikk, men med masse knitring!

Netflix fyret pa peisen

Det er jo hyggelig av Netflix å gjøre dette, for om du ønsker slike skjermsparere og lignende tar de fleste seg godt betalt for det, så nå kan du benytte muligheten til å ha peisild i hjemmet, uansett om du bor i hus på landet eller i svær blokk uten noen som helst peismulighet!

God jul! Om du heller vil se på en julefilm på Netflix kan denne artikkelen hjelpe deg med den saken!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar