Netflix er nå tilgjengelig også uten internett

Nå kan du se Netflix offline

Etter lang ventetid har Netflix endelig innført muligheten til å se på TV serier og filmer offline. Har du en mobil enhet med Netflix applikasjonen installert er det bare å laste ned!

Det er mindre enn et år siden Netflix offisielt kommenterte det med å se innhold online og mente at det var uvesentlig og ikke så viktig. Dette var i forbindelse med at de gjorde Netflix tilgjengelig i nesten alle nasjoner på jord, og dermed trodde de jobben var gjort. Men, det var den ikke! For selvom Netflix er tilgjengelig overalt er det ingen garanti at man har tilgang til Wi-Fi. Og har man ikke Wi-Fi har man liten glede av sitt Netflix abonnement. Amazon Prime har innført mulighet til å laste ned for å se på innhold offline for godt over et år siden, men Netflix har så langt bare stått på sidelinjen. Men, nå har de også valgt å gi sine kunder muligheten!

Netflix er nå tilgjengelig også uten internett
Nå kan du se Netflix offline – Tomas Urbelionis / Shutterstock

Slik ser du Netflix offline

For å se på Netflix offline trenger du Netflix applikasjonen innstallert på enten en Android eller en iOS enhet. Man kan ikke laste ned for å se offline i verken Windows eller på Mac, så det er kun gjennom applikasjonene at det er mulig.

Sørg for at du har oppdatert din Netflix applikasjon til siste utgave, og hvis du har gjort det vil du umiddelbart få beskjed om den nye funksjonen når du åpner applikasjonen. Ikke alle filmer og TV serier kan lastes ned, men en god del. Når du har lastet dem ned er de tilgjengelig offline og når du neste gang åpner Netflix applikasjonen når du verken har tilgang til Wi-Fi eller 3G/4G vil du automatisk få opp en skjerm som viser filmer og TV serier tilgjengelig offline.

Det er viktig at du må slå av datatilkoblingen eller roamingen, for hvis dette er slått på vil du laste ned fra nettet i stedet for å se på innhold offline. Om du laster ned noe i Norge og deretter reiser til utlandet vil innholdet ikke være tilgjengelig så lenge du har 3G eller GPS aktivert, ettersom Netflix da vil se at du er i utlandet. Slår du derimot av 3G/4G, GPS og ikke er tilkoblet Wi-Fi vil du enkelt kunne se nedlastet innhold i Norge, også i utlandet!

Er du fornøyd med å kunne se Netflix offline?

Har du prøvd å se på Netflix offline? Er du fornøyd med hvordan det fungerer? Har du noen spørsmål i forbindelse med det å se på Netflix offline? Bare skriv så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å svare!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar