Netflix ekspansjon

Netflix i 130 nye land!

Om du enda ikke har fått det med deg kan det være interessant å vite at Netflix nettopp har ekspandert til 130 nye land. Det betyr at om du er ute og reiser vil du høyst sannsynlig besøke en nasjon der Netflix er tilgjengelig og i stedet for feilmelding om at Netflix er utilgjengelig i nasjonen, vil du kunne starte Netflix sine websider uten problemer!

Netflix ekspansjon

Blant de viktigste nasjonene der Netflix nå er tilgjengelig er det verdt å nevne land som India, Russland, Sør-Afrika og Sør-Korea, i tillegg til nasjoner som Ungarn, Tsjekkia og Polen! For deg som er ute og reiser og  besøker Netflix sine nettsider vil det dog være noe du raskt legger merke til. Det er nemlig det at når du besøker Netflix.com i Tsjekkia under helgeturen til Praha vil du ikke lenge kunne se på Bamse – Verdens Sterkeste Bjørn, men her finner du Netflix tilbudet som er tilgjengelig i Tsjekkia. Det betyr at Varg Veum og Elling filmene heller ikke finnes, og du kan garantert vinke farvel til norsk teksting. I stedet kan du sikkert se litt mer tsjekkisk innhold og mange filmer som finnes på Netflix i Norge vil ikke finnes der. Og slik vil det altså være forskjellige innhold på Netflix i alle forskjellige regioner. Nettopp av den grunn skrev jeg artikkelen min en tid tilbake som handler om hvordan du kan få mye mer ut av Netflix abonnementet ditt ved å se på Netflix i forskjellige regioner.

Uansett er dette et kjempesteg for Netflix og det gjør at de inntar tronen i svært mange nasjoner når det gjelder strømming av filmer og TV serier, og det å komme etter Netflix er nok ikke verdens enkleste oppgave, så med dette sikrer de nok også plassen sin på tronen i en god stund framover!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar