Se på Hobbiten på Engelsk Netflix

Få enda mer ut av Netflix abonnementet ditt

Se på Hobbiten på Engelsk Netflix
Se på Hobbiten på Engelsk Netflix

Hvis du allerede har et Netflix abonnement kan det være spennende å vite at du kan få enda mer ut av det ved å gjøre en liten ting. For, kanskje du har et abonnement hos Netflix i Norge, men det du kanskje vet er at det er mange andre nasjoner der man også kan se på Netflix, og det er mange filmer og serier tilgjengelige i andre nasjoner, som ikke er tilgjengelige i Norge.

Et lite eksempel er det er den første Hobbit filmen er tilgjengelig på norsk Netflix for øyeblikket, men har man en konto i England får man tilgang også til The Hobbit: The Desolation of Smaug (film nummer 2 i serien). Dette er bare et lite eksempel, men det er utrolig mye som finnes tilgjengelig på for eksempel engelsk og amerikansk Netflix, som du ikke kan få med deg på norsk Netflix. Hva kan du så gjøre for å få enda mer ut av Netflix abonnementet ditt?

Se Netflix i mange nasjoner

Hvis du ønsker å se på engelsk Netflix med ditt nåværende abonnement er alt du trenger en engelsk IP adresse, noe du enkelt kan få ved å bruke en VPN tilbyder. Jeg er en stor tilhenger av HideMyAss som fungerer bra til slike formål, så du starter nda programmer, kobler deg til server i England og åpner din nettleser og går til Netflix.com. Du kan nå finne filmer tilgjengelige på engelsk Netflix, som blant annet da Hobbit film nummer to og mye annet. Det er verdt å merke seg at her er det selvfølgelig ikke norsk tale og teksting, men det går vel bra for de fleste uansett.

[stbpro id=»alert» caption=»UTDATERT INFORMASJON – september 2016 oppdatering»]Ettersom Netflix blokkerer VPN tjenester og SmartDNS tjenester er ikke denne informasjonen lenger relevant. Du kan godt lese videre, men det hjelper deg ikke. For info om hvordan du ser norsk Netflix i utlandet, trykk på lenken. For info om hvordan du ser amerikansk Netflix i Norge, les denne artikkelen.[/stbpro]

Med det samme VPN abonnement kan du så koble deg til server i Irland og se på irsk Netflix, deretter server i USA for å se på amerikansk Netflix og så server i Canada for å se på canadisk Netflix. Om du ønsker å holde deg litt nærmere kan du også bruke dette til å se på svensk og dansk Netflix. Så, med en liten investering kan du altså få mye mer ut av ditt Netflix abonnement. Jeg bruker dette selv, og har stor glede av dette! Hvis du vil prøve er det bare å tegne et HideMyAss abonnement og komme i gang på noen minutter. Det kan være greit å vite at HideMyAss har 30 dagers pengene tilbake garanti, så om du ikke er fornøyd er det bare å be om pengene tilbake (så sant du ikke har brukt mer enn 10GB med båndbredde).

 

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar