Hvordan se på norsk Netflix i utlandet?

Om det er et spørsmål mange Netflix entusiaster har er det nettopp hvordan man kan se på norsk Netflix i utlandet. Man vet egentlig ikke at man lurer på dette, før man tilfeldigvis reiser på ferie og ligger på stranda i Nice og vil se på Lillyhammer på Netflix, for så å finne ut at det ikke er tilgjengelig. Så, hva kan du gjøre hvis det er du som har problemet jeg beskrev ovenfor, og du virkelig ønsker å se på Netflix nå, og ikke vente til du kommer hjem til Norge igjen?

Norsk Netflix i utlandet

For å kunne se på Netflix i Norge krever det at du befinner deg i Norge. Med andre ord sjekker Netflix hvor du faktisk befinner seg når du skriver inn www.netflix.com i nettleseren din, og om de da ser at du ikke befinner deg i Norge vil du miste muligheten til å se på norsk Netflix. Men, hvordan kan du få Netflix til å tro at du faktisk er i Norge selv om du er et helt annet sted? Svaret er SurfsharkVPN, en VPN tjeneste, og den klart beste hvis du har som mål å se på norsk Netflix i utlandet. Du kan besøke SurfsharkVPN sine nettsider her.

Denne artikkelen er nettopp oppdatert, og den fungerer, så etter lang tid der det ikke var mulig å se norsk Netflix i utlandet, er det nå igjen mulig!

SurfsharkVPN er en VPN tjeneste som har servere verden rundt og du trenger altså et billig abonnement hos dem, og når du har fått tak i det kan du koble deg til en av deres servere i Norge, som da vil gi deg en norsk IP adresse, som igjen gjør at når du besøker www.netflix.com vil de tro at du befinner deg i Norge, selvom du faktisk er et helt annet sted på kloden. Og med dette i boks kan du igjen se på norske serier på Netflix, nyte barnefilmer med norsk tale på norsk Netflix og selvfølgelig norske tekster til alle de utenlandske seriene som finnes på Netflix.

Men, glem for all del ikke at du kan ha enormt mye mer glede av VPN abonnementet ditt hos PrivateVPN enn bare dette. Du kan også bruke PrivateVPN for å se på NRK i utlandet, TV2 i utlandet, se på BBC i England, se på amerikansk Netflix, og mye mer!

Da er det bare å besøke PrivateVPN sine websider for å tegne et abonnement, og så er du klar til å se på Netflix i utlandet på noen få minutter. Og glem for all del ikke at SurfsharkVPN har tretti dagers pengene tilbake garanti hvis du ikke er fornøyd!

Nyttige lenker

Tags:

Legg inn en kommentar