Kan jeg se TV2 i utlandet? Ja!

Har du et ønske om å se på TV2 i utlandet? Lurer du på om det er mulig? Svaret er ja, selvom du kanskje får annen beskjed på TV2 sine nettsider.

For å se på TV2 i utlandet kreves det først og fremst at du har et TV2 Sumo abonnement. Men, det er ikke nok for i tillegg trenger du en norsk IP adresse som gjør at din virtuelle beliggenhet er i Norge, selvom du befinner deg et helt annet sted i verden. Prinsippet for å se TV2 i utlandet er nøyaktig det samme som når du vil se NRK i utlandet, og det vil si at om du følger instruksene her for å se TV2 i utlandet kan du også umiddelbart se NRK i utlandet.

Men, hva skjer hvis du prøver å se TV2 i utlandet?

Slik kan feilmeldingen se ut hvis du forsøker å se på TV2 Sumo i utlandet
Slik kan feilmeldingen se ut hvis du forsøker å se på TV2 Sumo i utlandet

Når du besøker TV2 Sumo sine nettsider undersøker de umiddelbart hvor i verden du befinner deg. Hvis de oppdager at du er utenfor Norges grenser vil du høyst sannsynlig se en feilmelding noe ala den du ser på bildet ovenfor. Men, hvordan kan du bli kvitt denne slik at du kan se på TV2 i utlandet?

Se TV2 i utlandet

For å få tilgang til TV2 Sumo i utlandet, samt Viaplay, NRK, HBO Nordic, Eurosportplayer og lignende trenger du en norsk IP adresse. Det finnes mange muligheter for hvordan du kan få en slik, men for øyeblikket vil jeg anbefale at du bruker VPN tjenestene til enten PureVPN, IPVanish, eller ExpressVPN for å se TV2 Sumo i utlandet.

VPN tilbyderPris for tjenesten (1 måned/12 måneder)
PureVPN nettside11 USD / 49 USD
ExpressVPN nettside13 USD / 100 USD (+3 måneder gratis)
IPVanish nettside10 USD / 80 USD

TV2 Sumo i utlandet – Skritt for skritt

  • Lag et abonnement hos en av de nevnte VPN tjenestene.
  • Last ned deres VPN klient og installer den på din datamaskin, telefon, eller nettbrett.
  • Åpne applikasjonen og koble deg til server i Norge.
  • Start din nettleser på nytt og besøk sumo.tv2.no, eventuelt steng TV2 Sumo applikasjonen på din iPad, iPhone eller Android enhet og åpne den på nytt.
  • Du kan nå se på TV2 Sumo i utlandet!

Alle de nevnte VPN tjenestene har flere servere i Norge, og de vil gi deg tilgang til både TV2 Sumo i utlandet, samt NRK og de andre populære tjenestene i Norge. Men, det som kanskje er minst like interessant når du tegner et abonnement hos en av disse er hva de gir deg i tillegg.

Hva PureVPN gir deg i tillegg…

PureVPN gir deg tilgang til servere i nesten 100 nasjoner verden rundt. Du kan ubegrenset koble deg til alle deres servere, og de lar deg bruke et abonnement på opptil 5 forskjellige enheter samtidig. Utover dette kan du enkelt se på TV kanaler som BBC, ITV, M4, NBC, ZDF og lignende på nettet med PureVPN, samt at du kan få tilgang til Netflix i USA.

PureVPN har applikasjoner tilgjengelig til alle de viktigste operativsystemene, så du kan enkelt se på TV2 Sumo ved hjelp av PureVPN både i Windows, på Macintosh, på din iPhone/iPad, eller på din Android telefon/tablet.

PureVPN har en 31-dagers pengene tilbake garanti!

Hva IPVanish gir deg i tillegg…

IPVanish er best når det gjelder å la deg bruke et abonnement på 10 enheter samtidig. Det betyr at når du tegner et abonnement kan du enkelt la resten av familien nyte godt av det ved å la dem også bruke ditt brukernavn og passord samtidig som du gjør det.

IPVanish er kanskje den tjenesten med flest servere i Norge, og de har også svært mange servere verden rundt. Dessverre fungerer ikke IPVanish så bra for å få tilgang til nettsider som BBC, ITV og lignende, så om du ønsker å strømme innhold på mange andre strømmetjenester utenfor Norge, er nok både ExpressVPN og PureVPN bedre egnet.

IPVanish har en 7-dagers pengene tilbake garanti.

Hva ExpressVPN gir deg i tillegg…

ExpressVPN er kanskje den beste tjenesten hvis du ønsker å få tilgang til drøssevis av andre strømmetjenester verden rundt, i tillegg til TV2 Sumo i Norge. Med ExpressVPN kan du enkelt koble deg til server i USA for å se på Amerikansk Netflix, server i Canada eller England for å se Netflix i de respektive nasjonene, og du kan også se på BBC og ITV i England, ZDF i Tyskland, Hotstar i India, Tenplay i Australia og mye mer.

Navnet forplikter selvfølgelig også, og ExpressVPN er kjent for å gi gode hastigheter. Det betyr at du ikke vil oppleve enormt stor forskjell i nedlastingshastigheter hvis du sammenligner før og etter at du har koblet deg til en av deres VPN servere. ExpressVPN har applikasjoner til alle viktige operativsystemer og de er svært enkle å bruke.

ExpressVPN har en 30-dagers pengene tilbake garanti og kan brukes på 3 enheter samtidig. Besøker du ExpressVPN sine nettsider ved å bruke lenken tidligere i artikkelen får du i tillegg 3 måneder gratis bruk hvis du tegner et abonnement for 3 måneder.

Nå er du klar til å se TV2 Sumo i utlandet

Nå er du forhåpentligvis klar til å se på TV2 Sumo i utlandet. Jeg har selv brukt alle de tre nevnte VPN tjenestene for å se TV2 i utlandet, og alle fungerer bra. Og spesielt nå som TV2 har rettigheter til å vise Champions League fotball, Europe League fotball, Premier League fotball, samt mange andre spennende sportsbegivenheter på nettet er det helt klart interessant og viktig å få tilgang til TV2 i utlandet. Det er vel få ting som er så irriterende som å ha betalt for et strømmeabonnement hos TV2 Sumo, bare for å oppdage at det ikke fungerer fordi du befinner deg i utlandet…

Jeg ser på The Shape of Water på TV2 Sumo med ExpressVPN i utlandet.
Jeg ser på The Shape of Water på TV2 Sumo med ExpressVPN i utlandet.

Det er bare å prøve seg fram. Skulle du ha noen spørsmål eller om noe er uklart, er det bare å skrive en kommentar. Jeg forsøker alltid å svare så raskt som mulig på spørsmål, så bare vær frimodig!

3 Comments

Legg inn en kommentar