Bilde fra Worpdress admin på wordpress.com

Ny webadresse på gang

Da er vi snart over å¨ny webserver og med litt annerledes utseende. Det tok ikke lang tid, men etter å ha brukt WordPress.com sine tjenester i noen timer skjønte vi fort at framtiden ikke lå i det å bruke den offentlige og standard WordPress tjenesten.

For noen vil nok det fungere helt perfekt, men har man litt erfaring med bruk av WordPress samt litt erfaring som webmester skjønner man fort at dette er tungvint og vanskelig å forandre på. Det vil si om temaet som vi valgte har masse ord på engelsk som det ikke vil oversette til norsk, uansett om siden er registrert som en norsk side, så får du det ikke til når siden er hostet av WordPress. Legger du derimot siden over til en privat webserver kan du styre og herje så mye du vil, og det er vi veldig glad for! Så om en dag eller to vil dere møte oss på ny adresse som blir www.netthjelp.eu.

Hvis vi først er inne på temaet om å hoste WordPress på egen server eller kjøre siden med WordPress adresse og på deres servere kunne vi ha skrevet masse, og det blir nok en artikkel av det om en uke eller to. Så om du er interessert i hva som er fordelene og ulempene med de to forskjellige løsningene er det bare å henge med og så publiserer jeg mine tanker om saken i løpet av kort tid!

Bilde fra Worpdress admin på wordpress.com
Bilde fra WordPress admin på wordpress.com

Vi håper du henger med oss videre til netthjelp.eu og så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å skrive flere interessante artikler om temaer som jeg tror folk kan være interesserte i å lese ute på den verdensvide webben!

Fram til det er det bare å kose seg med Champions League kamper i kveld og i morgen kveld og håndball EM der Norge har sin første kamp om noen timer!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar