DPlay pa APple TV

Nå kan du se DPlay på Apple TV

DPlay pa APple TVDette er noe mange har ventet på og nå er endelig DPlay klare med en applikasjon til Apple TV 4. For min del er dette praktisk når jeg vil se fotball på DPlay!

Nå har det seg jo sånn at jeg ikke bor i Norge så det vil føre til litt problemer allikevel når jeg vil se på DPlay, men jeg har beskrevet dette delvis i min artikkel om det å se Apple TV i utlandet og i tillegg har jeg skrevet litt om løsningen for de som vil se norsk TV på Apple TV i utlandet på norsktviutlandet.no.

Det har vært stor etterspørsel etter applikasjonen til DPlay og mange har vært svært utålmodige i denne venteperioden, men nå er den altså over og om du har en Apple TV 4 kan du nå finne den i Apple Store ved å lete etter DPlay. Glem ikke at du ikke vil finne applikasjonen hvis din Apple ID er registrert i en annen nasjon, ettersom denne applikasjonen kun er tilgjengelig for deg som har en Apple ID registrert i Norge.

Nå nærmer det seg slutten av Europa ligaen i 2015-16 og det er noen utrolig spennende kamper, så dette er nå en helt perfekt måte å se disse kampene online på via din Apple TV. Jeg gleder meg!

Merk at hvis du skal se på DPlay på Apple TV i utlandet må du konfigurere din router og du kan lese mer om hvordan dette kan gjøres i denne artikkelen.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar