blogg om amming oppdragelse litenbaby

Vi har fått nytt design

Da har vi fått nytt design her på Netthjelp.eu. Det er ikke noe revolusjonerende og nytt, men hakket vassere enn det tidligere designet. Det er også mer oversiktlig og finere, så vi håper dere også liker det.

nytt design netthjelp eu

Ikke nok med det, men jeg har også gleden av å fortelle at min kone nettopp har lansert sin første blogg. Bloggen til min kone heter litenbaby.no og handler om alt som har med det å være en forelder å gjøre. Det betyr at hun skriver om temaer som amming, svarer på spørsmål om temaet, samtidig som hu også skriver om populære temaer som nattesøvn for barn, barneoppdragelse, respekt i familien og lignende temaer. Så, om du er interessert i slike temaer, bør du definitivt ta en tur innom den nye bloggen til kona mi på litenbaby.no.

Om du ikke selv venter barn i nærmeste framtid, eller om det er lenge siden du holdt på med bleieskift kan du kanskje anbefale siden til noen venner eller kjente som du tror kan ha mer nytte av den.

Nedenfor kan du se et lite bilde fra min kones blogg om amming og oppdragelse. Kanskje du synes den ligner litt på Netthjelp.eu, og det er ikke tilfeldig, ettersom begge sider bruker samme WordPress temaet.

blogg om amming oppdragelse litenbaby
Min kones nye blogg om amming, oppdragelse, nattesøvn og lignende barnetemaer

 

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar