Bitconnect lending

En 180-dagers test av Bitconnect

Kryptovalutaer er i skuddet og Bitcoin har nettopp passert 5000 USD i pris for andre gang. Bitconnect er per dags dato den 11 største kryptovalutaen, men den er fortsatt ganske annerledes enn de andre. 

Bitconnect er ikke en kryptovaluta på samme måte som de andre. Den er litt rar synes jeg selv, og jeg må innrømme at jeg er svært skeptisk til Bitconnect. Det er mange grunner til det, og jeg starter faktisk denne artikkelen med å beskrive hvorfor jeg er skeptisk. Før du leser videre kan jeg fortsette med at til tross for min skepsis har jeg nå nettopp investert 5300 USD i Bitconnect i håp om at det er bedre enn jeg tror. Les videre for å forstå mer hvorfor jeg har investert, hva jeg har investert i og hvorfor jeg er litt bekymret rundt det hele!

[stextbox id=’alert’ mode=’undefined’]

17 JANUAR 2018: OG DER VAR BITCONNECT HISTORIE! I DAG GIKK SYSTEMET UNDER. DET ER IKKE MULIG LENGER Å BLI MED, OG MANGE SOM VAR I SYSTEMET SITTER IGJEN MED STORE TAP! SOM FORVENTET…. 

Folk som har hatt penger inne i systemet fikk tilsvarende verdi tilbake i BCC, men ettersom systemet går under har BCC verdien stupt på noen få timer, så det er tilnærmet lik uten verdi for øyeblikket!

[/stextbox]

Bitconnect lending

Hva som gjør Bitconnect litt rart og skummelt!

Lenken ovenfor er en affiliate lenke, det vil si at hvis du besøker Bitconnect og blir med gjennom den lenken (og låner bort penger), vil jeg få en liten prosent av dette. Vanligvis vil man i slike artikler prøver å skrive bare flotte ting om produktet det er snakk om, men jeg må ærlig innrømme at jeg er svært skeptisk allikevel til Bitconnect. Her er noen av grunnene!

 • Bitconnect kan stort sett nesten bare kjøpes på deres egen webside, og dette er forøvrig ikke verdens vakreste og mest anvendelige webside heller. Det finnes BCC på noen få andre steder, men det er veldig lite omsetning der. Det betyr at BCC stort sett bare er sentrert rundt en side.
 • Man vet stort sett ingenting om hvem som står bak og det virker veldig som en pilotgreie (ponzi). Det betyr igjen at de som går inn og investerer i BitConnect, finansierer inntektene til de som er høyere opp i systemet. Den dagen nye folk slutter å komme vil systemet falle sammen.
 • De har høye bonuser når du referer nye kunder som «låner» penger til Bitconnect. Disse kunne enkelt vært lavere (og fortsatt attraktive), men det er nesten for godt til å være sant. Og når noe ofte er for godt til å være sant, er det ofte ikke sant.
 • Den store lånemotoren til Bitconnect som tjener penger ved å kjøpe/selge Bitcoin er det ingen som har sett. Eksisterer den i det hele tatt, eller er det bare tull og tøys (og inntektene ved å låne bort finansieres av nye mennesker som kommer til?)

Dette er bare noen av de ting som gjør at jeg er svært skeptisk til Bitconnect i utgangspunktet. I starten på august i år kjøpte jeg rundt 4 BCC og da var prisen 80 Dollar per stykk. Per dags dato er de cirka 180 Dollar per stykk, så verdien på en BCC har gått kraftig opp siden den gang. Det er altså mulig å leke med tanken på å investere i BCC og bare spare på dem. Men, på Bitconnect sin webside finnes det også noe som heter BCC Lending, og det er det jeg har testet i dette tilfelle.

Hva er BCC Lending?

For å utnytte Lending mulighetene må du først kjøpe deg Bitconnect (BCC). Basert på denne verdien bestemmer du så hvor mye du vil og kan låne bort. Du må låne bort minimum 100 Dollar og kan låne bort helt opptil 100,000 Dollar. Dette beløpet blir så borte fra din BCC konto, og blir så låst for en bestemt tid. Basert på hvor mye du låner bort får du pengene tilbake etter 299 dager, 239 dager, 179 dager eller 120 dager. Det som deretter skjer er følgende:

 1. Hvis du har valgt å investere 1050 Dollar forsvinner altså dette beløpet fra din konto (fra BCC kontoen).
 2. Hver dag får du penger til din konto i USD, basert på låneboten sin suksess dagen i forveien. Her svinger beløpet du får tilbake fra 0% til 2% av det beløpet du har lånt bort (gjennomsnittet er per i dag 0.85%).
 3. Når perioden blir avsluttet får du pengene du har investert tilbake (i USD). Det betyr at hvis du investerte 1000 USD som da var verdt 7 BCC, men verdien på BCC har gått opp eller ned i mellomtiden vil ikke det påvirke hva du får igjen. Du får igjen akkurat det beløpet du investerte i USD. Det finnes både fordeler og ulemper med denne løsningen, men slik er det bare.
 4. Investererer du mer en 1010 Dollar vil du få en bonus hver dag på mellom 0,10% og 0,25%, basert på hvor mye du investerer.

bitconnect lending plan

Hva går min Bitconnect test ut på?

Det høres jo utrolig spennende ut, hvis det virker, så derfor valgte jeg å investere 5400 USD i Bitconnect for å lene det bort. Tanken i mitt hode er hvis systemet overlever 100 dager vil jeg ha fått tilbake pengene jeg først investerte og ikke gå i minus. Fungerer systemet videre vil jeg gå med flott overskudd på det, og muligens investere pengene videre i systemet.

Det som taler til fordel for Bitconnect er at de har et ekte system med minere som utvinner nye tokens og det er fortsatt lenge til systemet er ferdig utviklet og alle tokens er utvinnet, noe som gjør at jeg håper og tror at det vil holde ut i mange år til framover.

Når jeg da har investerte 5400 USD i Bitconnect betyr det at jeg får tilbake den daglige prosenten som varierer, pluss 0,20% utover det. Det betyr at hvis gjennomsnittet i systemet ligger på 0,85%, vil jeg få 1,05% prisen igjen daglig. Det betyr at i løpet av litt under 100 dager vil jeg ha tjent tilbake det jeg opprinnelig investerte.

17 JANUAR 2018: OG DER VAR BITCONNECT HISTORIE! I DAG GIKK SYSTEMET UNDER. DET ER IKKE MULIG LENGER Å BLI MED, OG MANGE SOM VAR I SYSTEMET SITTER IGJEN MED STORE TAP! SOM FORVENTET…. 

Folk som har hatt penger inne i systemet fikk tilsvarende verdi tilbake i BCC, men ettersom systemet går under har BCC verdien stupt på noen få timer, så det er tilnærmet lik uten verdi for øyeblikket!

[/stextbox]

Resultatet fra min Bitconnect test (fram til det gikk under!)

 • Opprinnelig investering: 5400 USD
 • Etter 95 dager: jeg rakk akkurat å gå i null før systemet gikk under!

[stextbox id=’info’ mode=’undefined’]

17 JANUAR 2018: OG DER VAR BITCONNECT HISTORIE! I DAG GIKK SYSTEMET UNDER. DET ER IKKE MULIG LENGER Å BLI MED, OG MANGE SOM VAR I SYSTEMET SITTER IGJEN MED STORE TAP! SOM FORVENTET…. 

Folk som har hatt penger inne i systemet fikk tilsvarende verdi tilbake i BCC, men ettersom systemet går under har BCC verdien stupt på noen få timer, så det er tilnærmet lik uten verdi for øyeblikket!

[/stextbox]

Er du helt grønn når det gjelder kryptovaluta og lurer på hvordan du i det hele tatt får kjøpt deg Bitcoin, som du videre kan bruke for å kjøpe deg Bitconnect? Les denne artikkelen jeg skrev for noen måneder siden.

Har du ellers spørsmål, kommentarer eller noe som helst er det bare å skrive en kommentar nedenfor.

 

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

2 kommentarer

 1. Espen b.t sier:

  Hei!
  Hvordan fungerte dette? er du fornøyd etter som det har gått en stund, siden du skrev innlegget? Selv har jeg vært på tanken og tenkte derfor å høre med deg om hva dine tanker om bitconnect er nå. Tjente du like mye på det som de viser frem på nettsiden?

  1. Heisann! Etter 82 dager har jeg nå nesten fått tilbake 5000 Dollar, det vil si at den opprinnelige investeringa snart er returnert. Det betyr altså at jeg i allefall ikke går i minus. Herfra og til mål kan det bare gå en vei, og det betyr oppover. Sånn sett er jeg fornøyd, men jeg må samtidig si at jeg ofte har angret på investeringa mi. Grunnen er at det er utrolig mange kryptovaluter som har mye mer enn tredoblet prisen sin på en uke i den samme tida, og mye mer enn det på 6 måneder, noe som betyr, at jeg faktisk hadde «tjent» mye mer på å bare sette pengene direkte i en annen lovende kryptovaluta, enn faktisk å ha dem i Bitconnect. Samtidig så er det jo mange dårlige rykter rundt Bitconnect, og en frykt for at den når som helst kan gå ned for telling og forsvinne, så til syvende og sist ville jeg ikke investert igjen. Men, jeg er jo nå som sagt hvert øyeblikk i null, og deretter er det bare pluss, så har ikke lov til å klage heller, for hvis jeg i løpet av 6 måneder faktisk tredobler min investering så er jo det svært bra sammenlignet med alt annet som finnes i denne verden (bortsett fra kryptovaluter)…

Legg inn en kommentar