account suspended

Nettstedet er midlertidig tatt ut av drift – Reddet av Sucuri igjen

I dag satte jeg meg ned foran dataen igjen med plan om å oppdatere en av mine blogger. Jeg merket at jeg ble litt stressa, for i stedet for å se min egen webside, så jeg bare en stor og stygg feilmelding som sa følgende:

Nettstedet er midlertidig tatt ut av drift / Website temporarily closed
Er du eier av nettstedet bør du undersøke årsak via kundesider eller ta kontakt med leverandør.

If you are the owner of this website, please check your client pages or contact your service provider.

account suspended

Jeg tok umiddelbart kontakt med de som hoster min webside, men samtidig tok jeg nærmere titt på en email jeg fikk i morges fra Sucuri. Du vet kanskje ikke hva Sucuri er, men jeg skrev noen artikler om det for noen år siden. Da hadde jeg nemlig problemer med at flere av mine sider ble hacket, og løsningen da vår å tegne et abonnement hos Sucuri.

Siden den gang har jeg stort sett aldri hatt noe behov for Sucuri, og de eneste emailene som har vært av interesse fra dem var når de en gang i året har trukket noen hundre dollar fra min konto. Av den grunn vurderte jeg enkelt og greit å kansellere mitt abonnement hos dem. Men, så smalt det igjen!

Website Temporarily Closed

Jeg tenkte først at det var min webhost som hadde sperret siden min, men ettersom jeg hadde fått en email fra Sucuri om at de fant noe som de kalte «suspended page» tok jeg også kontakt med dem. Jeg ba dem fikse problemet, og etter mindre enn 10 minutter fikk jeg en email om at problemet var løst, og på ny kunne jeg besøke min nettside.

Nå skal jeg snart skrive artikkelen jeg hadde planlagt å skrive opprinnelig, men først må jeg avslutte denne som jeg ble inspirert til å skrive basert på hendelsene så langt denne morgenen.

Om du får en lignende feilmelding kan jeg ikke garantere at Sucuri løser problemet for deg, men av erfaring så vet jeg i allefall at Sucuri har hjulpet meg når malware og annen spam har klart å lure seg inn i bakgrunn på mine sider.

 

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar