Smilefjes i Whatsapp

Hvordan få smilefjes i WhatsApp på iPhone?

Smilefjes i WhatsappHvis du har en iPhone har du kanskje lagt merke til at smilefjesene ikke finnes noe sted i WhatsApp (eller andre steder) i utgangspunktet. Dette tenker du først og fremst på hvis du nettopp har byttet fra et Android system der smilefjesene automatisk finnes og kan brukes. Men, hvordan kan du få lagt til smilefjesene i WhatsApp på din iPhone?

Det er veldig enkelt å gjøre dette, og det du må gjøre er å legge til smilefjesene (emoticons) som et nytt tastatur på din iPhone, og når dette er gjort vil du få muligheten til å bruke smilefjes igjen. Følg disse stegene.

  • Gå inn på Innstillinger.
  • Gå videre til generelle instillinger
  • Velg tastatur.
  • Legg til nytt tastatur
  • Velg Emoji

Om du gjør dette har du lagt til et nytt tastatur med smilefjes og neste gang du besøker WhatsApp for eksempel kan du med et enkelt trykk velge å bruke dette tastaturet og du kan da bruke smilefjes og andre slike effekter i framtidige meldinger på WhatsApp!

Lurer du på hvordan du tar skjermbilder på iPhone? Eller kanskje hvordan du blir kvitt sendt fra min iPhone meldingen i enden på emailene dine? Les artiklene her i bloggen og om du har spørsmål eller kommentarer er det selvfølgelig bare å skrive!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar