google kontakter til iphone

Hvordan importere Google kontaker til iPhone?

Har du jobbet lenge med Android telefon og av den grunn har du alle dine kontakter innlagt i din Google profil? Nå har du derimot nettopp fått deg en iPhone og du ønsker å importere disse kontaktene til din iPhone sånn at du slipper manuellt å legge dem til på nytt?

Dette er heldigvis svært enkelt og greit, og det er følgende du må gjøre for å legge til dine Google kontakter, eller i allefall importere dem til din iPhone.

Importere Google kontaktliste til iPhone

google kontakter til iphoneMerk at du her også kan importere kalenderen din og lignende sånn at du slår flere fluer i en smekk når du gjør dette.

1. Trykk på innstillinger
2. Trykk på mail, kontakter, kalendere
3. Legg til konto
4. Velg Google
5. Skriv inn riktig informasjon og emailadresse og du vil umiddelbart kunne importere den infoen du har lyst på.

Det kan være at disse innstillingene kan variere litt i mellom de forskjellige iOS systemene, men i utgangspunktet vil det cirka slik ut som beskrevet i stegene ovenfor!

Så enkelt og greit er det å importere kontakter fra Google kontoen din til din splitter nye eller kanskje nye, men brukte, iPhone. Om du lurer på hvordan du tar skjermdump på din iPhone eller iPad kan denne artikkelen forøvrig hjelpe deg! Og om du vil bli kvitt signaturen «sendt fra min iPhone» kan denne artikkelen hjelpe deg.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar