Beste julefilmer på norsk Netflix

Har du lyst til å se på en god julefilm på norsk Netflix? Her er noen ideer og forslag til filmer som kan passe for hele familien!

Før du fortsetter å lese kan det være greit å vite at det finnes mye mer man kan se av herlige julefilmer på Netflix, det eneste problemet er at de ikke er tilgjengelige på norsk Netflix. Men, om du følger instruksjonene i denne artikkelen kan du enkelt ordne det problemet, og vips på en, to og tre så kan du se julefilmer tilgjengelig på Netflix i alle mulige regioner verden rundt.

Jul i Vennebyen pa Netflix

Men, her kommer altså noen forslag til julefilmer på Netflix!

Det kan være greit å vite at jula først og fremst byr på mye moro for barna, så her kommer først noen filmer tilgjengelig på norsk Netflix for øyeblikket som er perfekte for barnefamilier!

Happy Holidays fra Madagascar: Bli med alle de kjente og kjære skikkelsene fra Madagascar filmene og få julestemningen samme med løven Alex og de andre kule skapningene!

Hjemme Alene 1, 2 og 3: Det er uten tvil for mange sånn at julen ankommer med Kevin i Hjemme Alene. I Ungarn ble det kjempebråk da den ene kanalen som alltid viser Hjemme Alene til jul plutsetlig et år droppet det hele. Etter klagene er den nå tilbake så alle ungarere kan se Hjemme Alene til jul. I Norge kan du kanskje ikke se filmene på TV, men du kan se alle Hjemme Alene filmene på Netflix.

Arthur Christmas: Hvordan får julenissen levert pakkene? Det er det store spørsmålet i filmen om Arthur Christmas fra 2011 som også finnes på Netflix for øyeblikket!

Jul i vennebyen: Dette er serien som vi er så glad i og her kommer julevarianten av serien. Det hele varer 30 minutter og her er både julemusikk, julevitser og flott for barna!

Timmy Time Christmas Surprise: Dette er som Sauen Shaun, bare at Timmy Time er den store. Og nå er det jul og da blir det ekstra moro og god julestemning i hjemmet!

Christmas with The Kranks: Møt Kranks familien som består av ekteparet som har bestemt seg for å droppe jula og dra på ferie i stedet. Nabolaget gjør opprør mot det hele, og hva skjer i det ferien deres plutsetlig blir avlyst?

12 dates of Christmas: Ei dame drar på blind date på selveste julaften og det blir helt spesielt, for hun får totalt 12 muligheter til å gjenoppleve den samme daten helt til den blir perfekt!

A Very Murray Christmas: I dette programmet med Bill Murray er du invitert på variete show med Bill Murray, med både stjerner og musikk. Dette er en film på nesten en time og den ble gjort tilgjengelig den 4 desember.

Dette er kanskje ikke så mye å hoppe i taket for, så om du ønsker andre julefilmer på Netflix finner du her også en video som presenterer noen julefilmer som er tilgjengelig. Det eneste er at disse da finnes i andre regioner, men det er som sagt bare å bytte Netflix regioner enkelt og greit så kan du se alle disse online i tillegg!

Da håper jeg dere får en flott jul og at noen av filmene jeg har nevnt eller lignende vil være med på å gjøre jula enda bedre! Har du ellers andre forslag og tips til julefilmer på Netflix er det bare å skrive en kommentar!

Merk også at disse filmene er tilgjengelige på Netflix akkurat nå! Det er ikke sikkert de vil være på Netflix om et par måneder eller neste år, så det kan jeg på ingen måte garantere!

 

 

Tags:,
2 Comments

Legg inn en kommentar