Fem WordPress temaer for mobilsider

Det er i dag fler og fler som surfer på internett ved bruk av mobiltelefoner. Det er derfor viktig å ha mobilvennlige sider. Det finnes flere WordPress temaer som er mobilvennlige, men hvis du skal ha en side som er 100% for mobilgjester, kan det være greit å ha et tema som er laget spesielt for dette.

Hva er forskjellen på det vi snakker om? Det finnes WordPress sider og temaer som sjekker hvorvidt du surfer via mobil, tablet eller vanlig datamaskin. Når den så oppdager dette tar den ditt tema og tilpasser det slik at den ser så bra ut som mulig på det du bruker for å se den. Slike temaer er såkalt Responsive temaer. De fleste profesjonelle temaer i dag er slike og hvis du leser om fem barnevennlige WordPress temaer er blant annet Portfolio temaet som beskrives der slik.

WordPress tema for 100% mobilside
Hvis du derimot skal lage en side som ikke er beregnet på datamaskiner, kun telefoner med lav oppløsning lønner det seg å få tak i et tema som er beregnet på dette. Det finnes en god del slike, som gjør surfeopplevelsen fra telefon mye bedre, fargerik og kan være med på å gi deg flere kunder eller besøk fra folk på trikk, undergrunnsbane og ute på tur. Det mange gjør når de lager en slik side er at de automatisk videresender brukerer som surfer med mobil til deres vanlige sider videre til en mobilside.

Her vil du finne mer informasjon om fem slike temaer, som du kan kjøpe for en svært billig penge.

Metro Mobil tema
mobilt wordpress temaDette er et stilig tema med forside som er svært mobilvennlig og ser bra og moderne ut. Man har mulighet til å velge lysere tema, man kan ha forside med masse ikoner, slider og mye annet spennende. Her er det mulig å legge til gallerier, gjør det enkelt å følge deg på Twitter, viser din beliggenhet på kartet om det trengs og lar besøkende kontakte deg på en, to, tre!

Mer informasjon

Mobil WordPress tema for de konservative
mobil wordpressHar du lyst på et super konservativt og på grensen til kjedelig design på en side laget for mobiltelefoner kan denne jegeren være løsningen. Her er det typisk et bilde på forsiden, en meny laget for mobiltelefon og en kolonne med tekst under. Veldig grei og veldig informativ, og veldig enkel å finne fram på. Om du ønsker å nå et publikum som går rett på sak og ikke bryr seg om moderne design og andre finesser kan nok dette fungere, men den ungdommelige generasjonen liker nok de mer fargesprakende bedre.

Mer informasjon

Nimble mobiltema
Nimble mobile themeDette temaet er et såkalt Responsive tema, som betyr at det også ser veldig bra ut for de som besøker det med store skjermer (datamaskin). Såkalt CSS koder sjekker med den som surfer hva slags oppløsning de har og får se en webside basert på dette. Dette temaet ser veldig bra ut også med mobiltelefon, så her er en mulighet hvis du ønsker å ha to websider (både for mobilbrukere og alle andre) i ett. Hvis du skal ha norsk side eller på andre språk er det veldig enkelt å oversette alle småsetninger og lignende til det gitte språket, ettersom .po og .mo filer er inkludert i temaet.

Mer informasjon

Mobit mobiltema
Mobit mobil temaDette temaet er perfekt for de som ønsker en seriøs mobilside. Den har flere forskjellige fargevarianter man kan velge mellom, gir språkfiler med som gjør det enkelt å endre og legge til oversettelser til norsk eller andre språk der det trengs, har støtte for lenker til sosial media, kontaktformer, og den har også egne maler for deg som ønsker å legge opp videoer, portfolio eller andre lignende sider. Den er også laget med støtte for retina skjermer, så fullstendig up2date. Ved problemer har de også god brukerstøtte.

Mer informasjon

Rodin mobiltema
Mobilvennlig WordPress temaDette temaet har støtte for mange forskjellige fargekombinasjoner, legger inn lenker til sosial media på toppen, har logo bilde og flott og praktisk menysystem på toppen av siden. Temaet fungerer veldig bra med Contact Form 7 tillegget, har tilgjengelige oversettelsesfiler, mulighet for å koble til Twitter feed, har flotte ikoner tilgjengelig til menyen og ser flott ut både stående og liggende. Velger du dette temaet vil din side se bedre ut enn 90% av alle mobilsider ute på markedet!

Mer informasjon og demo

Dette var noen mobilvennlige temaer til WordPress. Det er utrolig viktig å ha mobilvennlige sider, for når en bruker kommer til din ikke vennlige mobilside går de rett ut igjen hvis det blir for mye scrolling i alle retninger for å få informasjonen. Lykke til og håper du finner et tema som vil gi deg suksess!

Legg inn en kommentar