Wordpress familievennlig tema

Fem familie og baby vennlige WordPress temaer

Skal du starte en ny blogg og trenger et herlig og lekkert tema til den? Familie og baby og barneblogger bør ha mye farge og bilder, og da er det viktig med et bra tema. Her finner du fem temaer som kan gjøre susen!

De fem temaene du finner her er alle temaer du må betale litt for. Vi er ofte vant til å bruke WordPress temaer som er gratis, men som alltid i livet er det slik at hvis man ønsker kvalitet og god service, må man ofte betale litt. Disse temaene har lekre farger og kan fort gi deg et forsprang på dine konkurenter og mange blikk fra folk du kjenner som tror du er en ekspert, ettersom sida di ser skikkelig proff ut.

Ikke glem at en familie, barne og baby blogg trenger gode illustrasjoner og bilder, og det kan du lese mer om i denne artikkelen.

Fem gode familie temaer til WordPress

Barnevennlig WordPress

Dette temaet er nok mer beregnet for foreldre og eldre som skriver om barn, enn det er beregnet for å være for barn. Det har en fin overskriftsområde og en vakker slider som gjør at besøkende får et godt førsteinntrykk. Med dette temaet er grunnlaget lagt, og da er det bare å følge opp med godt og nyttig innhold!

Besøk hjemmeside

Pagelines

Dette viser en eksempel side som bruker Pagelines i en blogg om barn

Pagelines temaet virker ikke spesielt barnevennlig i det hele tatt og når du laster det ned og kjøper det er det faktisk helt kjipt. Men, det er utrolig lett å forandre på, har innebygd drag and drop system, og du kan også forandre på farger og lignende enkelt og greit. Derfor kan sluttresultatet bli supert, men det krever litt jobbing!

Besøk Pagelines

Nydelig og søt

Hvis du synes at de foregående to temaene er litt for voksne og kjipe, bør dette nydelige og søte temaet gjør susen. Dette er skikkelig 100% baby tema der det er plass til bilder av barn, det har inkludert nyhetsbrev system og bør være ypperlig for deg som har en baby blogg av ett eller annet slag.

Besøk temaets hjemmeside

Mamma blogg

Det er blitt utrolig populært blant mødre å lage blogger der de skriver om livet hjemme med babier, om amming, om oppdragelse og lignende spennende temaer. Dette temaet er spesielt godt egnet for slike teamet da det har grønn farge med bilde av mor og barnevogn og lignende i topptekst området.

Besøk temaets hjemmeside

Kids WordPress tema

Hvis du skal starte en blogg eller webside for din barnehage eller kanskje for å vise barnebarna hvor flink du er på nettet, kan dette temaet være ideelt. Det har en fantastisk fargerik overskrift, topptekst, og det ser rett og slett kult ut. Det er virkelig fargerikt, og det gir deg en fordel med tanke på andre bloggere med tørre og kjipe sider. Dette temaet gir garantert godt førsteinntrykk.

Besøk temaets hjemmeside

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar