Syv reiserelaterte WordPress temaer

Skal du lage en reiserelatert webside og trenger et passende WordPress tema? Det finnes mange profesjonelle WordPress temaer på markedet, og her kan du bli kjente med syv reiserelaterte WordPress temaer.

Disse temaene dekker forskjellige områder innenfor reiselivsbransjen. Noen av dem er idelle for hotelleiere som ønsker å fortelle verden om hvor fint deres hotell er, samt å la besøkende ta kontakt, reservere rom og se bilder og skrive tilbakemeldinger. Andre temaer som beskrives er egnet for fotobloggere som reiser verden rundt, mens andre temaer er egnet for deg som lager en by guide. Driver du derimot reisebyra vil du finne WordPress tema der du kan fortelle verden om dine turtilbud. Eier du en leilighet eller kanskje flere, finnes det også tema egnet for slik aktivitet. Se videre og håper du finner noe som passer.

Syv reiserelaterte WordPress temaer

Expression
Dette temaet er perfekt for fotobloggere. Den fargerike forsiden gjør det mulig å dele bilder på en rask og vakker måte, som gjør at folk blir tiltrukket av de vakre bildene dine og får lyst til å se mer. Det finnes selvfølgelig mulighet for vanlige menyer også, men i dette temaet er det bildene som får mest fokus.

Mer informasjon

Destinasjonsguide tema
Dette WordPress temaet som heter GeoPlaces er ideelt for deg som ønsker å lage en webside om en bestemt by eller område. Her kan du legge til informasjon om hoteller, restauranter, severdigheter og andre kule ting og så kan folk finne det de er på jakt etter ved blant annet å se på kartet. Siden folk gjør mer og mer planlegging hjemmefra er dette ideelt da de enkelt og greit kan finne aktiviteter, restauranter og severdigheter i nærheten av der de bor.

Mer informasjon

Hotell tema
Hvis du er eier av et hotell eller lignende og ønsker å komme deg online så fort som mulig kan dette tema være passende for deg. Dette reiserelaterte WordPress temaet gir besøkende mulighet til å reservere rom online, det lar deg dele bilder, ha blog og gir deg muligheten til å få en webside som mange av konkurrentene dine vil bli misunnelige på!

Mer informasjon

Enda et WordPress tema for hoteller
Hvis du planlegger å gjøre din hotellwebside tilgjengelig på flere språk kan dette temaet være ideelt. Det har innebygd støtte for WPML (flersprsåklig WordPress side), det er enkelt å vedlikeholde, har støtte for bilder, gallerier, og gjør det enkelt for gjester å følge med på bloggen, skrive tilbakemeldinger og reservere rom online.

Mer informasjon

Explorable
Dette temaet har vakkert design og mange muligheter. Her kan du komme med informasjon om severdigheter, turer, hoteller og restauranter på forskjellige destinasjoner. Folk kan enkelt finne det de er på jakt etter, og teamet har støtte for gallerier, kontaktskjemaer, det kan skape passordbeskyttede områder, og har mange shortcodes som gjør at du kan gi farge til bestemte tekster, opprette bokser og slik på en to tre. Noe som er viktig i dagens kultur er at dette temaet også er mobilvennlig!

Mer informasjon

Reisebyrå tema for WordPress
Hvis du har et reisebyrå er det i dag viktigere enn noensinne å være aktiv på nettet, da færre og færre går inn i et faktisk reisebyrå for informasjon og hjelp. I dette temaet kan du enkelt legge til forskjellige turer i forskjellige prisklasser, med vakre bilder og gallerier. Folk kan så søke på tilgjengelige turer til forskjellige tider og i forskjellige prisklasser. I toppteksten kan man enkelt legge til lenker til sosiale medier og sannheten er at dette temaet varmt kan anbefales.

Mer informasjon

Feriebolig WordPress tema
Har du en leilighet eller kanskje flere leiligheter som du ønsker å leie ut til turister eller lignende? Dette er et relativt konservativt WordPress tema, så veldig oversiktlig og enkelt å bruke, samtidig som det har mange flotte funksjoner som kalender over ledige tidspunkter, lar folk reservere leilighet, lar deg legge til Twitter feed og mye, mye mer!

Mer informasjon

Vi håper denne informasjon har hjulpet deg og at du har funnet et WordPress tema som passer deg og din reiserelaterte business på en god måte. Har du videre kommentarer eller annen input er det bare å skrive en kommentar!

Legg inn en kommentar