fremhevet bilde

Hvordan kan jeg legge til fremhevede bilder i WordPress automatisk?

fremhevet bildeMange temaer legger fremhevede bilder til automatisk på blogg sider og lignende, noe som gjør at de ser mye mer fine ut når det fremhevede bildet automatisk vises. Men, hvis du har skrevet mange artikler tidligere uten å ha lagt til fremhevede bilder tar det mye tid å legge det til. Og det er lett å glemme når du legger til nye poster i framtiden. Så, hva kan du gjøre for å legge til fremhevede bilder automatisk når du publiserer nye WordPress artikler? Og hva kan du gjøre for å automatisk få lagt til fremhevede bilder i aritkler du har skrevet tidligere?

Løsningen er et tillegg som heter «Easy Add Thumnbail.» Dette kan du enkelt og greit laste ned fra Kontrollpanelet ditt og aktivere. Deretter legges fremhevede bilder automatisk til i framtidige artikler, samt at det også legges til i artikler du har skrevet tidligere. Du kan selvfølgelig overstyre hvilke bilder tillegget legger til, men i utgangspunktet er det veldig greit, slik at det i allefall blir lagt til et fremhevet bilde i WordPress.

Det er derfor bare å søke etter Easy Add Thumnbail og la dette tillegget gjøre jobben for deg!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar