Nytt design pa Wordpress logg inn side

Hvordan forandre utseende på WordPress innloggingsside?

Hvis du har en WordPress blogg er det mulig at du har blitt lei av den litt triste og kjedelige siden for innlogging som ser ut som bildet nedenfor. Hvis du har lyst til å forandre den er det selvfølgelig mulig, både på mer avanserte og enklere måter.

Wordpress login
Slik ser det vanligvis ut når du vil logge deg inn i på en WordPress side.

Hvis du ønsker å forandre på denne siden og få den til å se annerledes ut er det mange måter å gjøre dette på. Noen av disse er utrolig avanserte og krever masse .css koding og lignende, mens den enklere varianten er å finne et plugin/tillegg som du bare installerer og aktiveter og så skjer det litt forskjeller i allefall. I denne lille artikkelen velger vi den lette måten. Vi har nemlig prøvd et tillegg som gjør at login skjermen, samt registrerings og mistet passord siden ikke ser ut som de vanligvis gjør, men de blir en del av ditt vanlige webdesign og de virker som en naturlig del av din side. Det vil si at de følger designet på ditt WordPress tema. Bare ta en titt på hvordan din login side kan se ut om noen sekunder med dette tillegget.

Nytt design pa WordPress logg inn side
Slik ser WordPress logg inn siden ut etter å ha lastet ned en utvidelse og aktivtert det

Som du ser bruker denne utvidelsen temaet til din side som allerede finnes og plasserer innloggings skjemaer og lignende i dette designet. Og, hvis du for eksempel har et forum i WordPress er det forferdelig kjipt og litt uproft om alle må innom den triste WordPress innloggingssida, men ved å bruke denne utvidelsen virker det hele som en perfekt del av din blogg eller webside og du kan med stolthet og god samvittighet be brukere registrere seg på din side.

Hva heter utvidelsen som forandrer utseende på innloggingssiden?

Hvis du ønsker å prøve dette selv på din egen webside er det bare å søke etter utvidelsen ved navn: Theme My Login. Du finner det med en gang, last ned og aktiver. Hvis du er fornøyd er det bare å nyte denne enkle hjelpen, men om du ikke er fornøyd er det bare å deaktivere og lete etter en annen løsning i stedet.

Lykke til og del eventuelle tanker, erfaring og ideer ved å skrive en kommentar.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar