Tanker om BlogEngage

Hvis du er på jakt etter informasjon om BlogEngage og kanskje søkte etter BlogEngage review i Google, kan det være greit å finne informasjon om det på norsk i stedet. Er det vært å prøve?

blog engage omtalePå BlogEngage.com finner du en portal der du som blogger kan legge inn lenker til det du skriver, stemme på det andre har skrevet og kommentere i alle retninger. For å bli medlem må du tegne abonnement som du enten fornyer månedlig, eller så tegner du det billigste abonnementet som ksoter 20 USD og da er du medlem for alltid, men du må legge til alt du skriver manuellt i systemet (det skjer ikke automatisk).

Positive sider ved BlogEngage

Det positive med BlogEngage er at du møter mange andre bloggere, kan lese mange andre innlegg om ting som kan interessere deg, og du kan få en del nye besøkende til din side. Alt dette foregår på engelsk, så for deg med en norsk blogg er dette ikke så interessant. Jeg har selv opplevd at BlogEngage ga en blogg rundt 20 nye besøkende om dagen, men dette krevde at jeg selv var et aktivt medlem som kommentere det andre la inn, stemte på innlegg og lignende. Systemet fungerer slik at hvis du legger til en av dine poster og den får totalt syv stemmer blir den såkalt «publisert» og resultatet er at den blir synlig på forsiden, samt at lenken som henviser til din side blir en «do-follow» link», som betyr at den kan forbedre din Google ranking og Page Rank. I tillegg kan du møte en del likesinnede bloggere, som gjør at det kan være en grei måte å utvide ditt kontakt nettverk på.

Det som ikke er så positivt

BlogEngage krever at du bruker energi og krefter på det. Hvis alt du gjør er å legge til eget innhold, men ikke er aktiv på andre måter, vil du oppleve at ingen stemmer på deg og det vil ikke gi deg besøkende til din side. Det vil si at du kun høster der du sår.

Hvis du er interessert i flere tanker om BlogEngage, les artikkelen på Business and Faith.

Legg inn en kommentar