Hvordan konvertere PDF dokumenter til Word, Excel eller lignende? PDFElement gjør jobben!

Hvordan konvertere PDF-filer til Word dokumenter?

Har du et PDF dokument som du enkelt ønsker å gjøre om til et Word dokument? Ønsker du å redigere et PDF dokument enkelt og greit?

Du er ikke den første i verden som er på jakt etter en enkel og grei måte å konvertere PDF filer til Word dokumenter på. Det kan være mange grunner til at du ønsker å gjøre dette, og noen av de mest populære grunnene er:

  • Du har mottatt en PDF fil som du ønsker å gjøre om til Word format slik at du kan endre på tekster her og der.
  • PDF dokumentet inneholder en feil, men du kan ikke redigere den originale fila. Hva skal du gjøre da?
  • Du ønsker å kopiere en masse tekst fra en PDF fil, men får ikke lov i din PDF leser. Hadde det ikke vært praktisk å bare gjøre det hele om til en Word fil der du enkelt kan kopiere, lime og klippe så mye du vil?

Dette er noen av de mest populære grunnene til at folk er på jakt etter måter å konvertere PDF filer til Word dokumenter på. Sannheten er at jeg har lett etter lignende løsninger online mange ganger, men etter å ha prøvd mange løsninger har jeg endt opp med at det beste faktisk er å bruke litt penger på å finne en løsning!

Hvordan konvertere PDF dokumenter til Word, Excel eller lignende? PDFElement gjør jobben!
Hvordan konvertere PDF dokumenter til Word, Excel eller lignende? PDFElement gjør jobben!

PDFElement gjør jobben!

Et program som absolutt gjør denne jobben er PDFElement fra Wondershare. Dette er et program som ikke bare lar deg gjøre om PDF filer til Word, men du kan også redigere selve PDF filen hvis det er bedre. Du kan også slå sammen forskjellige PDF filer for å gjøre dem om til en fil, eller så kan du lage en helt ny PDF fil fra bunnen av, nesten som når du lager et Word dokument.

Det er altså mange nyttige funksjoner du finner i dette programmer og de har en gratis prøveversjon, så hvorfor ikke forsøke det hele? Jeg var godt fornøyd med produktet i allefall!

Hvis du skulle ønske å kjøpe produktet kan du bruke følgende «kode» for å få 20% rabatt på prisen: CA7F8ED483

Da håper jeg du finner denne informasjonen nyttig. Har du spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke kommentar feltet nedenfor.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar