Del til sosial media

Hvordan publisere til flere sosiale medier samtidig?

I en hverdag full av sosiale medier og der det er viktig å være ivrig og publisere nye blogginnlegg og bilder på forskjellige medier kan det gå med utrolig mye tid på å få dette gjort. Og ettersom blogging bare er en hobby for mange har man ikke timevis til overs som man kan bruke på å manuellt gå innom alle sosial media sider for å gjøre dette. Så, hvordan kan man forenkle denne prosessen?

Del til sosial mediaDet som har hjulpet meg personlig veldig mye og som lar meg spare enormt masse tid hver eneste måned er verktøyet HootSuite. Jeg skrev en artikkel for ikke så lenge siden om dette (Hva er HootSuite) og der forteller jeg litt om hva dette verktøyet kan hjelpe deg med. Det koster cirka 10 USD i måneden, men om du ønsker å bruke litt penger på å spare masse tid er dette en god investering. Det er jo så enkelt, og det lar deg publisere til LinkedIn, Facebook, Google+, Twitter og gir mulighet for å publisere til mange andre, fra en og samme overflate. Når du lager en melding eller vil laste opp et bilde velger du selv hvilken av de forskjellige sosial media profilene dine du skal legge det opp til, og dermed blir meldingen publisert nøyaktig dit du vil, kjempeenkelt og greit. I tillegg til dette kan du også time inn når det skal bli publisert, så om du ønsker at et nytt bilde skal bli publisert hver dag klokka 12.00 kan du stille inn dette gjennom det samme verktøyet.

Interessert i prøve selv? Du blir reint bortskjemt av det, og jeg klarer vanskelig å se for meg en framtid uten dette. De har 30 dagers gratis prøvetid, så hvorfor ikke besøke HootSuite for å prøve selv?

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar