Få varer fra utenlandske nettbutikker sendt til Norge

Virtuell postboksJeg er glad i å shoppe på nettet og det er kanskje du også? Og kanskje du hadde hatt lyst til å kjøpe deg noe på for eksempel Amazon.com men i det du skal bestille får du en feilmelding om at dette produktet ikke kan leveres til din adresse i Norge. Hva kan du gjøre da?

Det er mange nettbutikker som har slike regulasjoner når det gjelder hva slags produkter de sender hvor, og det er i slike tilfeller at du må gjøre noe litt ekstra for å kunne bestille det allikevel! For eksempel er det i skrivende stund rivende billig å bestille seg en Fire Tablet på Amazon.co.uk, Amazon.com og Amazon.de. Men, hvis du putter denne i handlekurven og ønsker å bestille får du beskjed før du får bestilt (etter å ha oppgitt din adresse i Norge) at den ikke kan leveres til Norge. Hva gjør du da?

Få virtuell adresse i England, Tyskland eller i USA

Heldigvis finnes det mange tjenester som kan hjelpe deg med dette! Og måten det fungerer på er at du registrerer deg gratis på disse sidene og da får du en virtuell adresse i disse nasjonene. Når du så bestiller på Amazon.co.uk, Amazon.com eller Amazon.de (eller andre online butikker i disse nasjonene) så oppgir du den adressen du har fått. Pakken blir sendt dit og når den ankommer blir du gitt beskjed og så ordner du med videresending til din adresse i Norge. Du må selvfølgelig betale for frakten og et lite pluss gebyr, men det fungerer i allefall bra og du får det du ønsker deg tilsendt til Norge, selvom for eksempel Amazon selv ikke sender det dit!

Her er tre tjenester du kan bruke.

Ved ordre i USA på for eksempel Amazon.com:

Ved ordre i England på for eksempel Amazon.co.uk:

Ved ordre i Tyskland på for eksempel Amazon.de:

[stbpro id=»info»]Har brukt Mailboxde selv i det jeg bestilte Fire tablet fra Amazon.de. Fungerte bra, men de har nå et 10 Euro gebyr per år for å bruke selve tjenesten, og så kommer alt av frakt og lignende i tillegg, så det vil si at du må legge inn dette i regnestykket når du velger om du skal bestille via Tyskland eller via England eller via USA. Shipito og Forward2me har ingen slik kostnad. Har også brukt Shipito, men det er en god del dyrere enn Forward2me og Mailboxde noe som ikke er så rart ettersom det er snakk om mye større avstander. Men, bortsett fra det fungerer Shipito også superbra![/stbpro]

Så, ved hjelp av disse tjenestene kan du så bestille artikler og objekter i USA, England og Tyskland og få dem sendt hjem til Norge, selvom selve online butikken i utgangspunktet ikke sender til Norge.

Merk at alle sidene kan gi deg en pekepinn på fraktkostnad allerede før du setter i gang med å bestille pakker og lignende, men du finner det jo først endelig ut når pakken ankommer varehuset til den tjenesten du bruker. Denne prisen betales så før pakken sendes ut til din adresse i Norge.

[stbpro id=»info»]Glem for all del ikke at hvis verdien på pakken er over 350 NOK er det høyst sannsynlig at du må betale MVA når det kommer til Norge, før du får pakken, så dette kan være greit å ha i bakhodet før du bestiller. Det vil si at du sannsynligvis må betale 25% i tillegg for verdien til pakken når den kommer til Norge, men finner du noe som er billig i utlandet er det jo verdt det uansett![/stbpro]

 

Tags:

Legg inn en kommentar