Molde online

Når du får mer for pengene enn forventet!

Molde onlineHvis du leser litt på bloggen her fra tid til annen har du kanskje skjønt at jeg er begeistret for fotball. Og jeg er selvfølgelig glad for å spare penger, samt å få positive overraskelser!

Dette gjør at hver gang det er EM kvalifiseringskamper tegner jeg et abonnement hos DPlay (TVNorge) og ser på kampene online der, og så sier jeg opp abonnementet umiddelbart, for det finnes ikke noe annet der jeg er interessert i å se på.

Tidligere i år hadde DPlay et tilbud om å tegne abonnement for bare en uke, men så gjorde de om på dette, og dermed ble vi tvunget til å tegne abonnement for måned, selvom vi bare var interessert i å se en enkel, eller kanskje to fotballkamper.

På denne måten tegnet jeg altså et abonnement før Norges EM kvalikk kamper mot Bulgaria og Kroatia i september og tenkte det var det. Men, så fikk jeg meg en herlig overraskelse! For med to norske lag i UEFA Europe League er det en selvfølge at jeg har lyst til å se på disse kampene også. Og, når jeg fant ut at disse også blir vist på DPlay/TVNorge online, og at jeg har et løpende abonnement hos dem, da blir det jo utrolig hyggelig, en skikkelig glad bonus som jeg er veldig glad for!

Og når i tillegg Molde slår Fenerbahce på bortebane og Rosenborg nesten slår St. Etienne, da er det jo morsomt å se på også! Og med mer Europe League kamper i framtiden samt noen utrolig spennende siste to kamper i EM kvalikken der jeg ikke bare heier på Norge, men også på Ungarn, blir det spennende å se hva som skjer. Og ja, jeg ser alt dette online på DPlay, og fra utenfor Norge. Strategien er akkurat den samme som når jeg ser på NRK fra utlandet!

Men igjen, herlig med god valuta for pengene og gode overraskelser!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar