Tjen penger online med Fiverr

Fiverr: En morsom måte å tjene penger på online

Er du på jakt etter en morsom måte å tjene penger online? Dette er kanskje ikke noe som vil fungere for en voksen person som har munner å mette, men om du går på skolen og har litt fritid som du ønsker å bruke til å tjene litt penger på? Dette er noe som kan være for deg, du trenger bare å være flink på ett område.

Tjen penger online med Fiverr
Noen tjenester du kan kjøpe for 5 Dollar hos Fiverr

Løsningen på det hele heter Fiverr og dette er en side der alle tjenester koster 5 Dollar. Hvem som helst kan kjøpe og hvem som helst kan selge sin tjeneste der. Så vidt jeg vet tar siden en Dollar i kommisjon per tjeneste, som betyr at du sitter igjen med 4 Dollar etter å ha levert produktet. Men, hva slags tjenester er det du finner på siden?

Hvis du besøker fiverr.com vil du nå se muligheten til å få introer laget til videoer med din logo på, du kan få noen til å lage en karikatur av deg basert på et bilde du gir dem, noen kan lage en tegneseriefigur til deg, du kan få logoer laget, du kan få artikler skrevet, du kan få dokumenter oversatt, kan få noen til å lage musikk til deg som du kan bruke senere, kan få hjelp til WordPress eller programmering og masse lignende. Bare besøk siden selv for å få et innblikk i noen av tjeneste som finnes der.

Og det er altså der dine muligheter ligger. Hva er det du kan som du tror andre vil ha glede av? Kanskje du kan tilby deg å oversette dokumenter til norsk? Dette er selvfølgelig et svært lite marked, så det er nok ikke det du vil tjene deg rik på, men det kan jo være en tjeneste du tilbyr? Eller så kanskje du kan du tilby deg å skrive artikler på opptil 500 ord, ta flotte bilder som du selger, lage en kort animert film for noen eller lignende. Her er det bare fantasien som setter grensene.

Det er dog viktig å ha det i bakhodet at hvis du «kun» tjener 4 Dollar per oppdrag kan du ikke ta på deg slike oppgaver som det tar flere timer å fullføre. Så, du bør prøve å finne på noe du kan utføre og ordne ganske raskt, men samtidig er det noe som mange vil være glad for at du gjør for dem!

Besøk siden nedenfor, se deg rundt og om du lager en bruker ved å bruke lenken nedenfor får du visstnok også mulighet til å prøve noen andre sine tjenester gratis (verdi 5 Dollar).

  • Fiverr.com

Har du brukt Fiverr før? Jeg har gjort det mange ganger og selvom jeg ikke har vært 100% fornøyd med alt jeg har fått levert, er det allikevel så billig at jeg er storfornøyd på en måte allikevel!

Hvis du ser på videoen nedenfor kan du for eksempel se en video der introen til videon har blit laget for 5 Dollar hos Fiverr.com.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar