håndball em 2014

Mens jeg ser på Norge – Sverige

Sitter akkurat og ser på Norge mot Sverige i semifinale i håndball EM på TV2 Sumo live på nettet (fra utlandet) og det ser ut til å gå veien, men i håndball er ingenting avgjort får 60 minutter er godt, så tiden vil vise hvordan det egentlig går. Uansett nærmer det seg jul, og det er jo hyggelig!

EM pa TV online

I samme tid er det utrolig masse oppmerksomhet rundt det at den norske krona har blitt så svak i det siste. Det er jo utrolig kjipt for nordmenn som reiser mye til utlandet, og også for nordmenn i utlandet som lever av norske lønninger. Her i Ungarn hvor jeg bor er det jo sånn at hvis du tenker på noe så banalt som en Big Mac meny på McDonalds som tidligere i år koster omtrent 30 NOK nå koster 36 NOK. Det er jo kanskje ikke så stor forskjell, men når man regner med litt større summer blir dette fort mye penger. Men, det finnes nok en del norske bloggere som samtidig nyter godt av den svake norske krona sammenlignet med utenlandsk valuta. For tenk på de som har sponsor inntekter i Euro eller Dollar, eller kanskje får kommisjon på produkter som gjelder i de samme valutaene. La oss si at noen tjener 500 Dollar i måneden vil dette i norske kroner nå 3670 NOK. For et halv år siden var det samme beløpet 3060 NOK. Det er en ganske kraftig lønnsøkning uten faktisk å tjene noe mer.

Ellers så tenker jeg jo litt på jul også, for akkurat nå er det timeout i kampen og Norge leder med 3 mål… Det er lett å blogge seg gjennom hele jula, men jula handler jo om Jesu fødsel og det glade budskap, og sannheten er at viss en glad blogger setter seg ned ved dataen går fort timene unna, og fokuset forsvinner fra det som man kanskje bør fokusere på under jula. Så, ikke bli triste hvis det ikke blir for hyppige oppdateringer under julehøytida, jeg forsøker så godt jeg kan å nyte tida i fellesskap med skaperen og med familien i stedet!

God jul alle sammen og Heia Norge!

 

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar