1 usynlig Wordpress kommentar

Bli kvitt usynlige kommentarer som venter moderering i WordPress

1 usynlig WordPress kommentarDette er ikke en lang artikkel, og den berører nok utrolig få mennesker, så hvis det faktisk kommer 5 stykker innom bloggen som faktisk har bruk for denne artikkelen, er det en storsuksess. Men, siden det er et lite problem jeg opplevde selv, tenkte jeg at jeg kan skrive en kort artikkel om det allikevel.

Problemet var nemlig det følgende. I toppmenyen i WordPress har du et ikon som forteller hvor mange kommentarer som venter moderering. En blogger er glad for mange kommentarer, så man ønsker selvfølgelig at dette skal vise høye tall. Men, det jeg selv plutsetlig opplevde var at det stod at jeg hadde 1, 2, 3 eller 4 kommentarer som ventet moderering, men når jeg trykte på ikonet viste kommentar siden meg ingen verdens ting. Kjipt! Spesielt når problemet forblir, uansett hvor mye jeg oppdaterer WordPress til nye versjoner og lignende. Så, hva var løsningen!

Slik ble jeg kvitt de ikke-eksisterende kommentarene

Jeg må legge til at denne under-overskriften ikke stemmer, for de usynlige kommentarene som WordPress påstod var der, men som jeg ikke kunne se, de eksisterte, bare at jeg ikke kunne se dem. Løsningen på problemet ble å deaktivere alle tillegg i WordPress, og så trykket jeg på kommentar symbolet igjen, og vips, der dukket kommentarene opp. Deretter for å finne nøyaktig ut hvilket tillegg som skapte problemer gjorde jeg testen manuelt, en etter en, og da viste det seg at det var ett tillegg jeg har brukt på flere blogger som heter WPML, et tillegg for flerspråklige WordPress sider.

Det jeg siden gjorde var å deaktivere disse på sidene som hadde problemet, slettet og godkjente kommentarene som jeg ikke kunne se fram til nå, og deretter aktiverte jeg tillegget igjen, og nå var det 0 kommentarer som ventet moderering, og mitt problem var løst!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar