slik ser presearch ut

Tjen penger på å søke i Google

Bruker du Google til å søke etter innhold på internett hver dag? Hvorfor ikke gjøre en liten endring, og vips tjener du penger hver gang du søker?

Det var nesten litt tilfeldig at jeg dumpa borti en tjeneste som heter Presearch for noen dager siden. Jeg har nå brukt denne tjenesten siden det, og det er bakgrunnen for at jeg skriver denne artikkelen. Hva handler det hele om, og hvordan hjelper Presearch deg med å tjene penger mens du søker i Google?

Hvordan tjener du penger med Presearch?

Det hele er enkelt og greit. Du besøker Presearch sine nettsider, lager en bruker, og så er du klar. Det lønner seg helt klart å installere Presearch sin utvidelse til Firefox og Chrome, men det er ikke nødvendig. Deretter bruker du Presearch sin sine for å søke i Google, og hver gang du søker før du penger.

slik ser presearch ut
Slik ser Presearch ut. Du søker som vanlig, og som standard søker du i Google hvis du ikke ber om å søke noe annet sted!

Du kan også sette Presearch som din startside i nettleseren, og så fungerer det igjen supert å bruke den. Når du søker etter noe vil du automatisk ende opp hos Google og resultatene kommer opp som alltid før. Med andre ord handler det nesten bare om at «Google» har fått nytt design, og her lar de deg tjene penger hver gang du søker i stedet for det vanlige designet.

Hvor mye penger tjener man? Hva får man?

Du må først besøke Presearch sine nettsider. Hvis du tegner opp med denne lenken før du automatisk 25 PRE tokens når du lager en bruker. PRE tokens, tenker du kanskje. Hva er det? Det er en kryptovaluta, og per i dag er 1 PRE token verdt cirka 0,1 USD. Det vil si at du får med dagens verdi, cirka 2,5 USD for å lage en bruker.

Deretter før du 0,25 PRE per søk du gjør i Google, med et maks på 32 søk om dagen. Du kan selvfølgelig søke mer, men da får du ikke mer PRE tokens. Det betyr at du kan tjene opp til 8 PRE tokens om dagen. Med dagens kurser er dette cirka 0,8 Dollar, noe som ikke er så mye, men det er heller ikke lite med tanke på at du oppfører deg akkurat som før, bare at du søker via Presearch og ikke Google sin hjemmeside.

Hvis man i tillegg tenker at hele kryptovaluta markedet er på bunn nå, skal det ikke mye endring til i markedet før en PRE token plutsetlig har dobbel verdi, så det kan være spennende å bevare på lang sikt. Du kan også anbefale tjenesten videre til venner (slik jeg anbefaler den til deg nå), og hvis vennene dine benytter tjenesten og fortsatt gjør det etter 60 dager, får du 25 PRE tokens i gave for at du henviste dem til tjenesten.

Hvordan får jeg ut pengene?

Det som kan være et lite minus er at du må ha opptjent 1000 PRE tokens før du kan ta de ut fra Presearch sine nettsider. Det betyr at hvis du regner med et gjennomsnitt på 20 Google søk om dagen, som tilsvarer 5 PRE tokens, så tar det hele i underkant av 200 dager. Og hvis PRE kurser er lik som i dag, så har du da cirka 1000 PRE tokens som tilsvarer 110 Dollar. Det er kanskje ikke så mye, men igjen, det er egentlig gratis penger, siden du søker via Google uansett.

Midelen kan du da sende til en kryptobørs som HitBTC der du gjør de om til Bitcoin, Ethereum eller USDT. Disse kan du så velge å senere gjør om til penger du overfører til bankkonto, eller beholde de og investere dem videre i annen kryptovaluta.

Presearch lar deg søke med mer

Det kan være greit å vite at Presearch lar deg velge hvordan «startsiden» din ser ut. Jeg har derfor lagt inn Amazon.com på startsiden, jeg har lagt til Netflix, Reddit og Ebay, samt at jeg har fjernet noen. På samme måte som jeg får 0,25 PRE tokens når jeg bruker Google, får jeg det også når jeg søker etter innhold på Reddit, Netflix, Ebay eller lignende via Presearch. Veldig enkelt og greit, og jeg er blitt veldig glad i denne tjenesten etter bare noen dager.

Og, det er litt gøy å se en mynt sprette opp fra «search» knappen hver gang man trykker på den. Det visualiserer det veldig godt at man faktisk får noe for å søke.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar