Penger er ikke alt

Penger er ikke alt!

Penger er ikke altDet finnes mange måter å tjene penger på som blogger. Veldig mange av disse er supre og fungerer kjempebra, men det finnes også måter å tjene penger på som ligger litt mer i gråsonen. Når man må velge i slike tilfeller er det greit å vite at penger ikke er alt.

Bakgrunnen for denne artikkelen er at jeg i går forvilla meg inn på en annen norsk blog som henviste til måter man kan tjene penger på online. Det er alltid interessant å se hva andre henviser til så jeg leste artikkelen og så at han anbefalte PaidSocialMediaJobs.com og Paidonlinewritingjobs.com. På den første siden tjener man penger mens man sitter hjemme ved å bruke Twitter og Facebook, mens den sistnevnte siden lar det tjene penger på å skrive artikler om alt mulig rart. Det høres veldig fint ut så jeg besøkte begge sidene. Begge sidene ga et relativt godt førsteinntrykk og det virka veldig bra, men av natur er man gjerne litt skeptisk så leste videre rundt på nettet først.

Det som jeg fant ut er at man potensiellt kan tjene penger på begge sidene, men det er ikke så lett og greit som det høres ut for å være. For det første må man betale for å bli med og i det ene tilfellet er det også en månedsavgift for å være med. Det vil si at du må betale penger for å tjene penger. Et godt tips er at alle tilfeller der du må betale for å tjene på nettet bør møtes med skepsis. Igjen betyr dette at du faktisk må jobbe en del hver måned bare for å få prosjektet til å gå i null.
PaidSocialMediaJobs.com

Begge sidene gir mulighet for å få betalingen tilbake (hvis du ikke er fornøyd), men dette er ikke så greit som det høres ut for å være. De krever nemlig at du har gjort en hel masse ting før du kan be om pengene tilbake, så til syvende og sist krever dette igjen en hel masse arbeid.

Hva er poenget?
Penger er ikke alt! Jeg kan selvfølgelig henvise til disse sidene og si at de er flotte sider der man kan tjene masse penger. For hver person jeg henviser til siden får jeg en god porsjon penger og det er trivelig. Men hva er viktigst… å ha god integritet og anbefale gode produkter eller å tjene mer penger? Uten tvil å ha god integritet. Nettopp derfor anbefaler jeg ikke produkter som kun handler om at jeg tjener penger og man delvis lurer andre ut i noe som man på forhånd vet ikke kommer til å lykkes. Hvis jeg ikke liker noe selv anbefaler jeg det ikke til andre!

Ps: Da jeg opprinnelig skrev artikkelen hadde jeg navnet på de to sidene PaidSocialMediaJobs.com og Paidonlinewritingjobs.com i meta beskrivelsen til artikkelen. Da jeg ønsket å legge ut lenken på Facebook siden vår fikk jeg melding om at PaidSocialMediaJobs.com er sperret og at man får ikke nevne den i lenker på Facebook grunnet spamming. Det i seg selv er veldig negativt og med tanke på at siden handler om nettopp arbeid på Twitter og Facebook er det enda mer tvilsomt!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar