Julefilmer på Netflix i 2018

Julefilmer på Netflix i 2018

Har du lyst til å komme i julestemning med Netflix i 2018? Du har muligheten, men Netflix i Norge hjelper deg ikke noe særlig med jobben!

Julefilmer på Netflix i 2018
Julefilmer på Netflix i 2018

Jeg satte meg akkurat ned for å lage en artikkel om de beste julefilmene på Netflix i 2018. Det er alltid hyggelig med fine julefilmer for å komme i julestemning, men igjen, Netflix i Norge hjelper deg ikke noe særlig med den jobben.

Mange har faste julefavoritter som de ser hvert år for å komme i julestemning. For noen er det 3 Nøtter til Askepott, mens for andre er det Hjemme Alene, Love Actually, eller The Holiday. Men, om du ønsker å se noe av dette på Netflix er det bare å glemme det, i allefall hvis du er i Norge.

Etter et raskt søk rundt på Netlix i Norge etter kjente og kjære julefilmer endte jeg opp med absolutt ingenting. Det er en film som er en helt ny Netflix film som heter The Christmas Calendar som virker interessant, men bortsett fra det er det ingenting som kommer til å få meg i julestemning på Netflix i Norge.

Hva kan du gjøre da?

Hvis du absolutt ønsker å komme i julestemning med hjelp fra Netflix finnes flere av de nevnte filmene, og mange andre på Netflix, bare ikke i Norge. Hvis du har lyst på litt mer inspirasjon og informasjon om dette, anbefaler jeg denne artikkelen som forteller deg både om anbefalte julefilmer, samt gir deg info om hvordan du kan se de på Netflix.

Da ønsker jeg dere alle en riktig god jul, og håper du koser deg, uansett om det er lite julefilmer på Netflix i Norge!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar