Nå kan du vise følelser på Facebook

Nå kan du vise følelser på Facebook!

Nå kan du vise følelser på Facebook. Du har ikke lenger bare «like» muligheten, men nå kan du også vise hjerte, smile, le, gråte eller bli sinna!

Hvis du besøker Netthjelp sine Facebook sider og ser på ett innlegg og holder musa di over like knappen vil du nemlig umiddelbart se muligheten ikke bare til å trykke på like, men også til å vise andre følelser med henhold til posten du akkurat vil ytre din mening om. Slik ser det ut!

Nå kan du vise følelser på Facebook
Nå kan du vise følelser på Facebook

Er det ikke stilig? Du kan altså velge enkelt og greit hva du føler med henhold til det som er delt, og det som folk kanskje har ventet på i lengst tid fram til nå er muligheten til å bli sinna eller gråta når folk deler ting som er trist eller vondt. Man kan jo tross alt ikke trykke like på det selvom man på en måte vil vise at man er enig mer den som har delt innlegget!

[stbpro id=»info»]Dette virker fremdeles kun på vanlige datamaskiner, ikke i Facebook applikasjon til mobil eller når du besøker Facebook i vanlig nettleser fra mobil![/stbpro]

Det er bare å dele innlegget og la folk rundt deg vite om det og så er vi alle glade for at Facebook har fått litt mer farge over seg og gjør det hele enda litt mer spennende å bruke enn tidligere!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar