Interstellar pa Amazon Prime

Få Amazon Prime også i Norge!

Amazon Prime er en svært så bra tjeneste som Amazon tilbyr i en god del nasjoner, men dessverre ikke i Norge. Så langt mangler vi jo en Amazon butikk i det hele tatt, så Amazon har et stort område å innta når det gjelder Norge og hele Skandinavia. Men, kanskje du har hørt om Amazon Prime allikevel? Det er en tjeneste fra Amazon, litt ala Netflix, men som inneholder meget mer enn bare det!

  • Lurer du på om du kan se på Instant Videos på Amazon.com i Norge? Les i bunn på artikkelen!

[stbpro id=»info» caption=»14 desember 2016″]Prime Video er nå lansert, også i Norge. Les mer om det i denne artikkelen![/stbpro]

Amazon Prime koster cirka 100 Dollar i året, noe som er svært lik prisen for Netflix, og for denne prisen får du tilgang til alt av Amazon produksjoner (TV serier som Transparent, Bosch og mer), en hel drøss med andre TV serier, og også en svært god porsjon med filmer. Det er nok ikke like stort som Netflix, men det er fortsatt en hel masse å velge mellom. I tillegg får man som Prime medlem tilgang til gratis lagring av så mange bilder du vil i Amazon sin sky og du får 5 GB utover dette til lagring av andre dokumenter og filmer.

I tillegg får man også tilgang til gratis Kindle bok hver måned (4-6 bøker som blir publisert måneden derpå blir lagt ut gratis til Prime medlemmer måneden i forkant), og du kan da altså velge å laste ned en av disse gratis til din Kindle.

Interstellar pa Amazon Prime
Du kan for eksempel se Interstellar gratis som Amazon Prime medlem

Det er selvfølgelig enda mer man også kan gjøre, og en ting er at man får tilgang til en hel drøss med musikk som er tilgjengelig gratis for Amazon Prime medlemmer. Det er ikke helt som Spotify ettersom langt fra all musikk er tilgjengelig for deg gratis, men en god del musikk er tilgjengelig gratis, så ettersom du egentlig får det med som en del av kaka er det bare en hyggelig bonus som henger med ditt Prime abonnement!

Er ikke dette bare for folk i USA?

Nå kanskje du lurer på om dette er tilgjengelig for oss i Norge? Svaret er ja, men med litt små modifikasjoner. Du kan enkelt tegne et abonnement med Prime, men du vil raskt støte på problemer ettersom filmene og TV seriene tilgjengelige på Amazon.com og som er gratis som Prime medlem kun er tilgjengelige for folk i USA. Det betyr at du må gjøre et par inngrep før du får dette til å fungere (litt ala når man vil se Netflix i andre regioner i Norge og lignende).

Så, dette er noe du må gjøre for å kunne nyte Prime abonnement i Norge.

  • Sett din hovedadresse som hører til din konto til en adresse i USA. Det er samme hva slags adresse det er, bare finn en på nettet, og registrer det sånn!
  • Bruk en VPN tjeneste som PureVPN for å få amerikansk IP adresse (eller aktiver deres SmartDNS tjeneste). Så fort dette er aktivert eller du har koblet deg til server i USA vil du kunne se alt av videoer på Amazon.com som er inkludert i Prime abonnementet uten noen som helst problemer!

Dette er de to tingene du må passe på, og når disse er på plass kan du uten problemer også se på Prime filmer og lignende og nyte alle godene som hører med til abonnementet, også i Norge.

[stbpro id=»info» caption=»Amazon Instant Video i Norge»]Om du ønsker å se på Instant Videos på Amazon.com i Norge er prinsippet delvis det samme som når man tegner Prime abonnement, men her er det hele enda litt strengere, for her krever de også at du har et amerikansk betalingskort for faktisk å kjøpe eller leie digitale filmer. Du trenger amerikansk IP adresse i alle tilfeller, men for å ordne betalingsproblemene er det beste å kjøpe deg et gavekort hos Amazon.com og fylle det på kontoen din. Prøv deretter å kjøpe eller leie Instant Video på nytt. Går det ikke nå heller sletter du betalingskortene (fra Norge eller andre nasjoner) som er registrert til din konto slik at kun din gavekort konto er igjen som betalingsmulighet og da skal dette fungere! Eventuelt kan du bare opprette en helt ny Amazon konto registrert med USA adresse. Kjøp et gavekort med din nåværende konto og fyll pengene fra gavekortet på din noe amerikanske konto. Med dette gjort er du klar til å se på Amazon Instant Videos i USA med en gang.[/stbpro]

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar