Facebook side

Har du plutselig mistet folk som fulgte din Facebook side?

Facebook sideHvis du har en Facebook side som hører til din blogg, din nettbutikk eller kanskje til ditt firma eller lignende, er det selvfølgelig et mål å ha så mange folk som mulig som følger deg på Facebook. Om du følger nøye med på antall folk som følger din side har du kanskje allerede merket dette, eller om du ikke har det enda, vil du kanskje merke det snart, at antall folk som følger Facebook siden din plutselig vil minske litt!

Vanligvis har det seg slik at antall folk som følger siden din på Facebook stort sett går oppover, sjeldent går tallet nedover i allefall! Men, nå er det mulig at du vil møte dette fenomenet. For eksempel opplevde jeg selv da jeg så på min kones ungarske blogg at hu plutsetlig gikk fra 997 folk som fulgte kisbaba.com på Facebook til 974 på en natt. Hva er det som har skjedd? Jeg så det samme skje med flere av mine egne Facebook sider også, men ingen hadde så stor nedgang i tall som det min kones blogg hadde. Igjen, hva er det som har skjedd?

Facebook rydder opp!

Som du kanskje vet er det i utgangspunktet virkelige mennesker som står bak alle Facebook kontoer. Fra tid til annen skjer det ting med oss. En dag skal vi alle forlate jorda, og når dette skjer, stenger ofte familie eller venner Facebook kontoen til vedørerende. Andre ganger finner vi ut at vi sløser bort alt for mye tid mens vi ser på kattepuser og gode vitser på Facebook, og tar den drastiske handlingen at vi sletter/stenger vår Facebook profil.

Det Facebook nå gjør er at den går gjennom alle sider, og slike brukere som ikke lenger eksisterer på Facebook, deres «like» av din side vil nå bli fjernet. Dette betyr at du mister ikke virkelige mennesker og Facebook brukere, men kun slike som uansett ikke følger din side og strømmen på Facebook sida di, og hva som skjer. Dermed er dette ikke farlig i det hele tatt.

Det som i tillegg er viktig å vite er at ofte så er det sånn at de som bestemmer seg for å deaktivere sin Facebook konto får abstinenser, og når de så velger å aktivere den igjen, vil deres like av din Facebook side på ny aktiveres. Skjønner?

Ingen grunn til å frykte altså! Men, om du ikke følger netthjelp.eu på Facebook enda bør du absolutt gjøre det 🙂

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar