Page Rank update

Ny Page Rank oppdatering

Det har nettopp vært en ny Page Rank oppdatering! Mange så for seg at det ikke kom til å bli noe flere oppdateringer i år, spesielt ettersom det virker som om dette er noe som blir mer og mer utdatert og mindre viktig. Matt Cutts sa også på Twitter tidligere i år at han ikke regnet med at det ble noen flere oppdateringer, men slik ble det altså ikke!

En ny Page Rank oppdatering er alltid spennende ettersom man da kan se på om arbeid med inngående lenker og annet SEO arbeid har hatt positiv innvirkning på Page Rank, eller ikke.

Page Rank update
Page Rank oppdatering i desember 2013

Hvordan har det gått med dine sider? Har den nye Page Rank oppdateringen hatt positiv effekt på dine sider?

Her på Netthjelp.eu har vi gått fra Page Rank 2 til 1. Det vil si at det har vært en nedgang, men det er egentlig fullt forståelig ettersom vi har oppdatert siden sjeldent og ikke jobbet noe direkte med inngående lenker eller lignende. Samtidig så er det også viktig å vite at Page Rank på ingen måte er alt. Noen av mine mest besøkte sider har dårlig Page Rank, mens de jeg har med bedre Page Rank har ofte færre besøkende. Så til syvende og sist så er det jo antall besøkende som gjelder, og ikke Page Rank, men en god Page Rank skader vel aldri i allefall!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar