boks med lenker i hoyre hjorne

Hvordan kan jeg legge til boks i høyre hjørne med informasjon om annen artikkel?

Det er litt vanskelig å stille dette spørsmålet riktig, men mange lurer på hvordan man kan få en sånn liten boks nede i høyre hjørne på bloggen sin som dukker opp etter at man har skrollet omtrent halvveis ned i en aktuell artikkel. Her kommer svaret til de som har en WordPress blogg og ønsker dette.

boks med lenker i hoyre hjorneNoe som er veldig viktig som blogger er å få de besøkende til å være lenge på din side. Det betyr at de ikke bare leser en artikkel, men i tillegg til den ene artikkelen blir de værende for å lese andre ting du har skrevet. Svaret på spørsmålet er en veldig enkelt utvidelse med navn SimpleReach Slide. Du trenger bare å søke etter dette blant utvidelsene som er tilgjengelig i WordPress. Installer og aktiver og deretter må du gå på innstillingene og lage en konto hos SimpleReach. Så fort dette er gjort (det går veldig fort) vil det ta noen minutter for SimpleReach å indeksere din side, men etter at dette er gjort vil du begynne å få en boks som dukker opp i høyre hjørne av din blogg etterverdt som folk scroller nedover i aktuelle artikler i din blogg.

Det finnes muligheter til å forandre på teksten som kommer opp i tittelen på boksen, slik at hvis du har en norsk blogg kan for eksempel overskriften til boksen være: «Har du lest denne artikkelen?» Du kan også enkelt forandre på lenkefarge og litt andre ting.

Hvis du ønsker å se hvordan SimpleReach Slide fungerer i praksis og litt mer om tillegget kan du se dette innlegget på HowToBlogInfo.

Lykke til med bloggingen!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar