Er du aktiv på YouTube?

Er du på YouTube?

I dag leste jeg nyheten om at YouTube har mer enn en milliard aktive brukere innom siden i måneden. Det er en utrolig stor mengde brukere og det gjør at siden ikke ligger så langt bak Facebook. Spørsmålet er dermed om du er på YouTube?

Er du aktiv på YouTube?Hvis du har noe å si i dagens kultur må man dele det online. Folk sitter foran dataen på jakt etter informasjon og derfor må man nå menneskene der de sitter i stua med iPaden, iPhonen eller tradisjonell PC. Mange av oss tenker på Google og SEO som løsningen på det meste, men det er viktig å ikke glemme at verdens nest største søkemotor ikke er Bing, men YouTube. Er du aktiv der og bruker du potensialet YouTube har til å skaffe deg nye kunder og flere besøkende?

Hvordan YouTube kan gjøre underverker?

Det er ikke alltid lett å komme seg inn på første siden i Google for bestemte nøkkelord. Det krever mye arbeid, innkommende lenker og en god domene autoritet. Det spennende er derimot at YouTube har svært høy domene autoritet, så om du legger opp videoer for dine nøkkelord er det godt mulig at disse videoene vil dukke opp på Google sin førsteside  for bestemte søkeord mye raskere enn selve artikkelen du skriver om det samme. Samtidig er det slik at når man legger opp videoer og klipp til YouTube kan du fritt legge til lenker i beskrivelsen som gjør at du kan henvise seerne til å få mer informasjon på din side. For noen uker siden la vi opp video om hvordan man kan se NRK fra utlandetYouTube, og denne var et eksempel på akkurat det som jeg nettopp har beskrevet her.

Som du skjønner er det et enormt potensiale i det å bruke YouTube, og spørsmålet er derfor bare om vi bruker det, eller ikke!

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar