YouSendIt

Hvordan dele, sende og få tilgang til dine filer fra overalt?

Når man er ute på tur og reiser rundtomkring kan det til tider være frustrerende å ha sine filer og viktige dokumenter her og der. Når du så trenger dem er de vanligvis der, noe som gjør at du vanskelig kan få tilgang til dem. Det finnes mange løsninger på slike problemer når for tiden, og her er noen forslag!

Mange operativsystemer kommer nå med forskjellige løsninger på online lagringsplass. Microsoft har SkyDrive, Ubuntu har One, Google har Drive og det finnes uendelig mange andre slike i tillegg. En av disse som gjør dette på en avansert og proff måte er Hightail. Tidligere var dette kjent som YouSendIt, men nå har det altså fått nytt navn. Hvis du trykker på lenken blir du sendt videre til deres webside der de prøver å få deg til å melde deg på et Pro abonnement. Det du bør gjøre da er bare å trykke på logoen dems i venstre hjørne, gå til forsiden og meld deg opp til gratis konto i stedet. Her trenger du ingen VISA kort, garanti eller noen ting, men den er rett og slett gratis og lar deg sende, lagre og få tak i filer enkelt og greit, uten å betale for det. I gratis pakka kan du sende filer på opp til 250mb og du kan totalt ha filer online på en størrelse opp til 2gb. Det fungerer veldig bra, så hvis du er på jakt etter et slikt verktøy som også har gode applikasjoner du kan bruke på din laptop, PC, Macintosh, iPhone eller på Android. Dette er altså utrolig praktisk hvis du vil dele filer fort mellom de forskjellige maskinene og verktøyene du bruker!

Prøv selv, det er jo gratis, så ingen risiko er involvert!

YouSendIt
Send og motta og administrer filer enkelt online

[stextbox id=»custom»]Jeg har skrevet litt om VPN løsninger her tidligere og hvis du skulle ønske å kombinere VPN løsning som gir sikkerthet online med online lagringsplass svært likt tjenesten Hightail gir, kan VPN tjenesten VyprVPN være noe. De har også server i Norge som kan være med på å gi deg norsk IP adresse, så her kan man slå mange fluer i en smekk! [/stextbox]

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar