bufferapp hva er det

Hva er Buffer?

Buffer kan være så mangt, men i denne artikkelen ønsker jeg å skrive noen ord om hva Buffer, også kjent som BufferApp er for noe. Det er nemlig et svært nyttig verktøy for deg med mange profiler og sider på sosial media.

bufferapp hva er detJeg skrev i går en artikkel om hva HootSuite er for noe. Hvis du ikke har lest den enda er det bare å lese den også. Du kan nemlig kalle HootSuite og Buffer konkurenter, ettersom begge verktøyene er svært like, selvom de ser ganske forskjellige ut fra utsiden. Målet er nemlig å hjelpe deg som bruker å holde kontrollen på dine profiler på Facebook, Google+, Twitter, LinkedIN og lignende. Og det er nettopp det Buffer og HootSuite gjør.

[stextbox id=»info»]Jeg har nettopp testet en annen tjeneste som heter SocialPilot som jeg liker mye bedre enn både Buffer og HootSuite. Les mer om SocialPilot i denne artikkelen.[/stextbox]

Hva kan Buffer gjør for deg?

Det er enkelt og gratis å bruke Buffer. Det har seg derimot slik at med gratis varianten av Buffer kan du gjøre mye mindre enn du kan med gratis varianten av HootSuite. Her kan du legge til to profiler hos sosial media, for eksempel din Twitter profile og en Facebook side. Når du har gjort det kan du enkelt sende meldinger til disse, laste opp bilder og lignende gjennom Buffer. En ting som er praktisk med Buffer er at statistikken er veldig lett tilgjengelig, og det betyr at du enkelt kan se hvor mange som har sett din melding, eventuelt antall kommentarer og klikk.

Slik ser BufferApp ut

Strengt tatt kan man si at dette er hovedfunksjonene til Buffer. Tegner du et abonnement på cirka 10 USD i måneden kan du legge til opp til 12 profiler. For den samme prisen kan du hos HootSuite legge til 50 profiler. Er derimot 12 profiler nok for deg og ditt behov, kan det være at Buffer et et like greit valg som HootSuite. Førsteinntrykket er veldig ryddig og oversiktlig, og selv bestemor kan klare å bruke dette hvis jeg gir henne en kort introduksjon. HootSuite på sin side virker litt mer tungtrådd, men når du først er i gang fungerer dette like greit.

Kort sagt om Buffer

Det er et verktøy som hjelper deg å administrere Google+ sider, Facebook profiler og sider, samt Twitter profiler (og en god del mer). Det lar deg enkelt sende ut meldinger til flere slike profiler og sider samtidig og kan spare deg for mye tid ved at du slipper å gjøre dette manuellt på hvert sted. Høres det interssant ut? Besøk BufferApp sin webside.

Har du prøvd Buffer? Har du positive eller negative erfaringer? Skriv gjerne en kommentar og del din mening og tanker.

 

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar