Se fotball på Fubo TV

En Fubo TV Premier omtale

Om du liker sport og fotball har du kanskje hørt om Fubo TV, en utrolig plattform for fotballfans som vil se Premier League, Ligue 1, La Liga, Serie A, Bundesliga, Mesterliga, Europaliga og mer på nettet. Jeg har testet plattformen en stund, og her er min Fubo TV Premier omtale.

Hvis du er en fotball-tilhenger som liker å se på fotball på nettet, har du helt sikkert prøvd ditt og datt i din jakt på den perfekte portalen for å se på fotball på nettet. Det store problemet er ofte at man må ha abonnement hos mange forskjellige portaler, for mens TV2 Sumo gir deg tilgang til Premier League i England, må du derimot bruke en annen tjeneste for å se på La Liga i Spania. Og hvis du vil se på Mesterligaen trenger du noe annet igjen, og til slutt har du mange forskjellige abonnementer som til slutt koster mange penger.

Av den grunn var jeg veldig spent på den nye Fubo TV, en amerikansk plattform som i februar 2017 tok et skritt opp som kan gjøre dem til den beste av alle tjenester for strømming av fotball på nettet. Nå er dette som sagt en tjeneste i USA, men får du deg en amerikansk IP adresse ved å bruke for eksempel ExpressVPN kan du enkelt ta i bruk tjeneste hjemme i Norge også (forsøker du å besøke Fubo TV sin nettside fra Norge helt normalt vil du bare få en feilmelding så lenge du ikke bruker ExpressVPN).

Se fotball på Fubo TV
Her ser jeg på tysk Bundesliga på Fubo TV

Fubo TV priser

Tidligere koster Fubo TV rundt 10 Dollar i måneden, men etter de store oppgraderingene som skjedde i februar 2017 koster Fubo TV 45 Dollar i måneden. For denne prisen får du tilgang til følgende fotballligaer og turneringer:

 • Premier League i England
 • Serie A i Italia
 • Bundesligaen i Tyskland
 • Ligue 1 i Frankrike
 • La Liga i Spania
 • Primeira Liga i Portugal
 • Eredivise i Nederland
 • MLS i USA
 • Liga MX i Mexico
 • Mesterligaen (Champions League)
 • Europe League
 • FA Cup
 • og enda litt mer her og der

Det er ganske mye du får tak i for denne summen. Det er verdt å vite at det er ikke så mange kamper som blir vist fra nederlandsk fotball, og heller ikke alle kamper i de andre ligaene, men de mest interessante kampene i alle ligaer blir til enhver tid vist. Nedenfor kan du se to eksempler på hvordan kampprogrammet så ut på Fubo TV når jeg besøkte siden for å se på fotball den siste uken.

Programmet på Fubo TV
Her har jeg mulighet til å se på Mesterligakamper og litt mer på Fubo TV
En vanlig dag med litt av hvert av fotball tilgjengelig på Fubo TV
En vanlig dag med litt av hvert av fotball tilgjengelig på Fubo TV

Det som er verdt å legge merke til er at det finnes en DVR mulighet på en del kanaler. Det kan være nyttig hvis du vil se på en kamp i reprise senere, mens du ser på en annen kamp i nuet. Det er også verdt å merke seg at en kamp kan bli vist på flere forskjellige kanaler samtidig, så du kan velge litt hit og dit.

Hvordan er kvaliteten på Fubo TV?

Jeg har brukt Fubo TV på min datamaskin, på min mobil og også på min Apple TV. Det hele fungerer perfekt og det er ingen problemer med verken kvalitet eller applikasjoner.

Kvaliteten på bildet er veldig bra, og den ligger på rundt 1080P, som er mer enn nok for de aller fleste. Det er heller ikke problemer med linja, så om VPN forbindelsen ikke skurrer, kan du se på det hele uten hakking og bare kose deg med god kvalitet på bildet. Nedenfor kommer to skjermbilder jeg har tatt mens jeg ser på Fubo TV.

Bilde fra kampen mellom Manchester United og Chelsea på Fubo TV (11 august, 2019)
Her ser jeg Ligue 1 i Frankrike på Fubo TV
Her ser jeg Ligue 1 i Frankrike på Fubo TV

Det er ikke alltid så enkelt å ta skjermbilde med høy kvalitet, så om du synes kvaliteten på bildene ovenfor er dårlig, er det bare å trøste seg med at virkeligheten er bedre enn det du ser på bildet!

Fubo TV har forøvrig en syv dagers gratis prøveperiode, så om du ikke er fornøyd er det bare å avslutte i løpet av syv dager, og du betaler ingenting i det hele tatt!

Konklusjon på min korte Fubo TV omtale

Jeg er svært begeistret for det jeg har sett så langt! Jeg sitter med følelsen av at jeg ikke trenger noen andre abonnement, for alt jeg trenger finner jeg hos Fubo TV. Kvaliteten er bra, og det er enkelt å finne deg jeg ønsker å se. Jeg er altså svært positiv så langt! Har du lyst til å prøve er det bare å besøke Fubo TV sin nettside, men glem ikke at du trenger en amerikansk IP adresse (som du kan få med ExpressVPN) for å få siden til å fungere i det hele tatt.

Har du prøvd Fubo TV? Var du fornøyd med det du så? Svarte det til dine forventninger? Skriv gjerne en kommentar for å dele dine tanker, og skriv gjerne spørsmål også om du skulle ha det i feltene nedenfor.

* Lenkene i denne artikkelen er såkalte affiliate lenker. Jeg lever av å blogge, så det kan være greit å vite. Men, jeg garanterer samtidig at jeg aldri ville anbefalt en tjeneste som jeg ikke føler verdt å anbefale, så det er med god samvittighet jeg anbefale både Fubo TV og ExpressVPN.

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar