En fantastisk fotball uke i Spania

En drømmeuke med fotball i Spania

Er du klar for en drømmeuke med fotball i Spania? Jeg er klar! Det forblir nok en drøm, men du verden for en fin drøm. Drømmeturen varer fra 18 april til 23 april!

Jeg er veldig glad i fotball og synes det er utrolig gøy å se på. I den forbindelse er det liten tvil at det å se en fotball kamp på Bernabeu stadion i Real Madrid og på Nou Camp i Barcelona ligger høyt på listen over stadionopplevelser man drømmer om å få med seg. Så, hvorfor ikke legge turen til Spania i perioden 18 til 23 april, og få tre opplevelser du vil kunne huske i lang tid!

En fantastisk fotball uke i Spania
Natursports / Shutterstock.com

18 april – Ankomst Madrid, Real Madrid mot Bayern Munchen

Det er vel få fotballkamper i Europa som kan slå denne opplevelsen. Det er ingen tvil om at Real Madrid og Bayern Munchen er blant de beste lagene i Europa, og når de skal spille den siste av to kamper i Mesterligakvalifisering på Santiago Bernabeu i Madrid, er det ingen tvil om at det hadde vært utrolig kult å være til stede. Selv ville jeg nok heiet på Real Madrid, rett og slett fordi jeg ikke heier på Bayern Munchen av ett eller annet rart prinsipp, men viktigst av alt er nok opplevelsen av å få med seg denne storkampen i Madrid.

19 april – Reise til Barcelona, FC Barcelona mot Juventus

Den 19 april står jeg opp tidlig på morgenen og setter meg på toget mot Barcelona, som varer cirka 3 timer. Der blir jeg mottatt av fantastisk solskinn og sjekker raskt inn på hotellrommet der jeg legger fra meg baggasjen og spiser noe deilig mat (det betyr at paella er uaktuelt!). Med alt dette gjort er det bare å begynne å forberede seg for storkamp på Nou Camp mellom FC Barcelona og Juventus. Etter at FC Barcelona vant 6-1 mot PSG i sin forrige hjemmekamp på stadion i Mesterligaen er det liten tvil om at alt er mulig når hjemmelaget entrer banen. Dette blir uansett en opplevelse, hva som enn skjer. I denne kampen heier jeg nok egentlig på Juventus, men for at opplevelsen skal bli enda større, er det mulig jeg håper at FC Barcelona skal vinne, for det er jo gøyere på en slik storstadion når hjemmepublikum er i ekstase!

20 april – Sightseeing i Barcelona

På denne dagen nyter jeg liver i Barcelona, tar en tur på akvariet, spiser en hamburger på Hard Rock Cafe, tar en tur innom Sagrada Familia og tar en titt på den kjente katedralen. Jeg har vært i Barcelona tidligere, men det var kun en dag, og den dagen var Barcelona på CNN på grunn av et snøvær byen aldri hadde sett maken til, så kanskje ikke den vakreste dagen i Barcelona sin historia da jeg var på besøk.

21 april – Total avslapping i Barcelona

Dette er en dag som jeg bare bruker til å oppleve ting jeg har lyst til i Barcelona. Byen har mange flotte severdigheter som jeg ikke har sett enda, og blant annet ville jeg helt klart hatt lyst til å besøke Guell parken. Kanskje en liten båttur hadde vært hyggelig også?

22 april – Retur til Madrid

Den 22 april sover jeg lenge på morgenen og setter meg på toget tilbake til Madrid. I Madrid nyter jeg livet, spiser god mat og går en kjempetur rundt i sentrum. Jeg går selvfølgelig en tur i Retiro parken og kanskje jeg også går innom Prado museet (selvom jeg er helt grønn når det gjelder kunst). Deretter er det bare å ta en tidlig kveld, for det er viktig å være uthvilt før morgendagen!

23 april – El Classico i Madrid, Real Madrid mot Barcelona

Den 23 april er den siste dagen under min korte fotball uke i Spania. Hele verket skal krones med toppkamp på Santiago Bernabeu i Madrid mellom Real Madrid og FC Barcelona. Ikke bare er det spennende fordi det er de to rivalene som spiller, men også fordi det er utrolig jevnt mellom dem i La Liga, og kampen kan ha svært stor innflytelse på sluttresultatet i La Liga i 2017.

24 april – Hjemreise!

Det har vært en fantastisk uke i Spania og jeg har fått med meg tre fotballkamper de fleste bare kan drømme om!

Det var litt av en drøm

Det blir nok med drømmen, for høyst sannsynlig blir jeg sittende i Budapest for å se disse kampene på Fubo TV i stedet. Men, hvem vet, kanskje jeg har inspirert deg til å ta en friuke for å få med deg disse tre kampene i Spania i april i stedet? Jeg unner deg alt godt i så tilfelle og håper du får en fantastisk uke i Spania!

 

Om forfatter

Sigbjorn

En nordmann som flyttet fra Norge tidlig og har bodd på flere punkter i verden siden den gang. Er veldig glad i sport (fotball), kryptovaluta, gode bøker, og masse annet!

Legg inn en kommentar